Cranberry Crumb baruri ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Pentru 63 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 15. O porție conține 274 calorii, 4G de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați zahăr brun, suc de lămâie, nuci și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Bare De Firimituri De Afine, Bare De Firimituri De Afine, și Bare De Firimituri De Afine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mic, combinați făina și zahărul cofetarilor; tăiați untul până se sfărâmă. Apăsați într-un 13-in uns. x 9-în. vas de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Pudră
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
Bol
2
Se coace la 350 de minute pentru 15-20 de minute sau până când marginile se rumenesc ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
3
Într-un castron mare, bateți crema de brânză până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Adăugați lapte și suc de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie
Lapte
5
Se toarnă peste crustă. Într-un castron mic, combinați amidonul de porumb și zahărul brun. Se amestecă sosul de afine până se combină. Lingură peste stratul de brânză cremă. Pentru topping, combinați făina și zahărul brun într-un castron; tăiat în unt. Îndoiți nucile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Cremă De Brânză
Zahăr Brun
Amidon De Porumb
Nuci
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
6
Se presară peste umplutură.
7
Se coace la 325 de minute pentru 40-45 de minute sau până când toppingul se rumeneste. Se răcește pe un suport de sârmă. Acoperiți și dați la frigider timp de 3 ore înainte de tăiere.