Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați barele de Date. Această rețetă vegetariană servește 36 și costă 24 de cenți pe porție. O porție conține 144 calorii, 1g de proteine, și 5g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați apă, bicarbonat de sodiu, sare și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor este destul de rău. Încercați Bare De Date, Bare De Date, și Bare De Date pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță de 2 litri, gătiți ingredientele de umplere la foc mic aproximativ 10 minute, amestecând constant, până se îngroașă. Se răcește 5 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Încălziți cuptorul la 204°.ungeți fundul și părțile laterale ale tigaiei de 13x9 inci cu scurtare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scurtarea
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Tigaie
3
Într-un castron mare, amestecați zahărul brun și untul până se amestecă bine. Se amestecă făina, ovăzul, bicarbonatul de sodiu și sarea până se sfărâmă. Apăsați jumătate din amestecul de firimituri uniform în partea de jos a tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De Sodiu
Zahăr Brun
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Ovăz
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
Tigaie
4
Se întinde cu umplutură. Se acoperă cu amestecul de firimituri rămas; apăsați ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
5
Coaceți 25 până la 30 de minute sau până se rumenesc. Se răcește 5 minute în tigaie pe raftul de răcire.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De Sârmă
Cuptor
Tigaie
6
Tăiați în 6 rânduri cu 6 rânduri în timp ce este cald.