Bare de condimente de dovleac cu glazură de brânză cremă
Bare de dovleac-condimente cu glazură de brânză cremă este un vegetarian hor d ' oeuvre. Pentru 26 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 142 calorii, 2G de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă servește 49. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 50 de minute. Mergeți la magazin și ridicați zahăr granulat, ulei vegetal, stafide și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor este destul de rău. Încercați Batoane de condimente de dovleac cu glazură de brânză cremă (cu conținut scăzut de carbohidrați și fără Gluten), Cupcakes cu condimente de dovleac cu glazură de brânză cremă, și Tort Cu Condimente De Dovleac Cu Glazură De Brânză Cremă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 177°.pulverizați tigaia de 15x10x1 inci cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Tigaie
2
Într-un castron mare, bateți ouăle, zahărul granulat, uleiul și dovleacul cu sârmă până se omogenizează. Se amestecă făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu, sarea, scorțișoara, ghimbirul și cuișoarele. Se amestecă stafidele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Granulat
Bicarbonat De Sodiu
Scorțișoară
Dovleac
Stafide
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Ghimbir
Făină Pentru Toate Scopurile
Ouă
Sare
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
3
Se întinde în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Coaceți 25 până la 30 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată și barele izvorăsc înapoi când sunt atinse ușor în centru. Se răcește complet, aproximativ 2 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
Scobitori
Cuptor
5
Într-un castron mediu, bateți crema de brânză, untul, laptele și vanilia cu mixerul electric la viteză mică până la omogenizare. Bateți treptat în zahăr pudră, câte 1 cană, la viteză mică, până se omogenizează și se întinde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Pudră
Cremă De Brânză
Vanilie
Unt
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bol
6
Răspândirea glazurii peste bare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Glazura
7
Se presară cu nuci. Pentru bare, tăiați în 7 rânduri cu 7 rânduri. A se păstra acoperit la frigider.