Bare de cireșe rapide și ușoare

Bare de cireșe rapide și ușoare
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați barele de cireșe rapide și ușoare. Pentru 47 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 14g de grăsime, și un total de 338 calorii. Această rețetă servește 15. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Este adus la tine de Allrecipes. Un amestec de zahăr, extract de vanillan, umplutură de plăcintă cu cireșe și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Cu o lingură scor de 16%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Plăcintă Cu Cireșe Cu Ciocolată Rapidă Și Ușoară, Batoane Rapide Și Ușoare De Brânză Cu Nuci, și Batoane de proteine Quick ' N Easy fără coacere pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți o tigaie de copt de 9x13 inch.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
2
Într-un castron mare, cremă împreună untul și zahărul până când sunt ușoare și pufoase. Bateți oul și vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VanilieVanilie
UntUnt
CremăCremă
ZahărZahăr
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Combinați făina, praful de copt și sarea; se amestecă în amestecul cremos. Rezervați 1 1/2 căni de aluat și întindeți restul în fundul tigaiei pregătite. Acoperiți acest strat uniform cu umplutură de plăcintă cu cireșe. Aruncați restul de aluat cu linguri deasupra stratului de cireșe și întindeți-l pentru a acoperi cât mai bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Umplutură De Plăcintă Cu CireșeUmplutură De Plăcintă Cu Cireșe
Praf De CoptPraf De Copt
CireșeCireșe
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Coaceți timp de 35 până la 40 de minute în cuptorul preîncălzit, până când blatul este auriu. Înghețați cu glazură de cofetari când este rece pentru bare mai dulci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Lăsați să se răcească complet înainte de a tăia în bare.
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții15
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista