Bare de banane prăjite cu glazură de unt–Pecan rumenit
Niciodată nu poți avea prea multe rețete hor d ' oeuvre, asa ca da bare de banane prăjite cu unt rumenit–Pecan glazura un try. Pentru 32 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 226 calorii. Această rețetă servește 24. Un amestec de ouă, nuci pecan, extract de vanillan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Tort de banane prăjite cu glazură de brânză cremă de unt rumenit, Bare de dovleac cu glazură de unt rumenit, și Zucchini cu glazură de unt rumenit pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Pentru a pregăti bare, combinați banana, zahărul brun și 1 lingură de unt într-un vas de copt pătrat de 8 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Brun
Banane
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
3
Coaceți la 400 timp de 35 de minute, amestecând după 17 minute. Se răcește ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
4
Reduceți temperatura cuptorului la 37
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
5
Se cântărește sau se toarnă ușor făina de tort în cupe de măsurare uscate; nivel cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De Tort
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De Măsurare
Cuțit
6
Combinați 9 uncii (aproximativ 2 1/4 căni) făină, sifon și praf de copt într-un bol mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Copt
Făină Pentru Toate Scopurile
Amestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormick
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
7
Combinați amestecul de banane, laptele de unt și 1 linguriță de vanilie într-un alt bol mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte Bătut
Vanilie
Banane
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
8
Puneți 1/2 cană de unt și zahăr granulat într-un castron mare; bateți cu un mixer la viteză medie până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Granulat
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bol
9
Adăugați ouă în amestecul de zahăr granulat; se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Granulat
Ouă
10
Adăugați amestecul de făină în amestecul de zahăr alternând cu amestecul de banane, începând și terminând cu amestecul de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Banane
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
11
Se toarnă aluatul într-o tigaie de 13 x 9 inch acoperită cu spray de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Copt
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
12
Coaceți la 375 timp de 20 de minute sau până când un pick de lemn introdus în centru iese curat. Se răcește complet în tigaie pe un suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De Sârmă
Cuptor
Tigaie
13
Pentru a pregăti glazura, topiți 1/4 cană de unt într-o cratiță mică la foc mediu; gătiți 4 minute sau până se rumenesc ușor. Se răcește ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Glazura
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
14
Combinați untul rumenit, zahărul pudră, crema de brânză și 1 linguriță de vanilie într-un bol mediu; bateți cu un mixer până se omogenizează.