Bare de afine-ovăz este un fără gluten și vegan rețetă cu 16 porții. O porție conține 75 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime. Pentru 42 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de vanilie, afine, sos de mere și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de blog.fatfreevegan.com. această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest hor d ' oeuvre. În general, această rețetă câștigă o nu atât de remarcabil scor spoonacular de 30%. Rețete similare includ Afine Zucchini Ovăz Baruri, blueberry bananan oat bars, și batoane de ovăz cu migdale de căpșuni (GF, vegan).
Instrucțiuni
1
Se ia de pe foc și se lasă deoparte. Puneți 1 1/2 căni de fulgi de ovăz într-un blender și macinați-l până la o pulbere fină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ovăz
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Se toarnă într-un bol de amestecare de dimensiuni medii și se adaugă restul de fulgi de ovăz, scorțișoară, praf de copt și sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/3 Cană Melasă
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Fulgi De Ovăz
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec Natural Pentru Prăjituri
3
Se amestecă bine. Se amestecă sosul de mere, nectarul de agave rămas, apa și vanilia și se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
0,5 Lingurita Sare
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
Stropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, Opțional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
4
Întindeți jumătate din aluat în tigaia pregătită, netezind bine pentru a acoperi fundul tigaiei. Puneți umplutura de afine peste aluat și acoperiți afinele cu aluatul rămas.