Bare De Afine-Ovăz
Bare de afine-ovăz este un fără gluten și vegan rețetă cu 16 porții. O porție conține 75 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime. Pentru 42 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de vanilie, afine, sos de mere și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de blog.fatfreevegan.com. această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest hor d ' oeuvre. În general, această rețetă câștigă o nu atât de remarcabil scor spoonacular de 30%. Rețete similare includ Afine Zucchini Ovăz Baruri, blueberry bananan oat bars, și batoane de ovăz cu migdale de căpșuni (GF, vegan).
Instrucțiuni
Se ia de pe foc și se lasă deoparte. Puneți 1 1/2 căni de fulgi de ovăz într-un blender și macinați-l până la o pulbere fină.
Se toarnă într-un bol de amestecare de dimensiuni medii și se adaugă restul de fulgi de ovăz, scorțișoară, praf de copt și sare.
Se amestecă bine. Se amestecă sosul de mere, nectarul de agave rămas, apa și vanilia și se amestecă bine.
Întindeți jumătate din aluat în tigaia pregătită, netezind bine pentru a acoperi fundul tigaiei. Puneți umplutura de afine peste aluat și acoperiți afinele cu aluatul rămas.
Coaceți timp de 30 de minute sau până când blatul se rumeneste ușor. Se lasă să se răcească înainte de a tăia în bare.