Barca festivă cu ananas
„Festive Pineapple Boat” este o garnitură fără gluten, fără lactate, lacto-ovo-vegetariană și potrivită pentru dieta Fodmap . Această rețetă are 8 porții și costă 2,02 USD per porție. O porție conține 246 de calorii , 3 g de proteine și 6 g de grăsimi . Această rețetă este apreciată de 1 gurmand și bucătar. De la preparare până la gătire, durează aproximativ 20 de minute . Dacă aveți la îndemână banane, ananas, zahăr brun și alte câteva ingrediente, o puteți prepara. Vă este oferită de Taste of Home. Luând în considerare toți factorii, această rețetă obține un scor mediu de 74% , ceea ce este solid. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Pui la cuptor în barcă cu avocado - Recomandat în grup , Nasi Minyak (orez festiv malaezian) și Prăjitură cu ananas, morcovi și stafide .
Instrucțiuni
Ridicați ananasul și tăiați aproximativ o treime dintr-o parte, lăsând partea de sus atașată.
Scoateți fructele din bucata tăiată și aruncați coaja exterioară.
Scoateți fructele din ananasul rămas, lăsând intactă o coajă de 1,2 cm.
Tăiați ananasul în bucăți mici; amestecați-l cu banane și kiwi. Puneți amestecul într-o „barcă”.
Combinați zahărul brun, nucile pecan, scorțișoara și nucșoara; presărați peste fructe.
Presărați cu nucă de cocos.
Se ornează cu căpșuni, dacă se dorește.