Baraca Fals, Mach Două: Dublu Stiva Baraca Cracare
Nu poți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că dă-i lui The Fake Shack, Mach Two: The Double Shack Stack Cracked o încercare. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 86G de proteine, 560g de grăsime, și un total de 5788 calorii. Această rețetă servește 2. Pentru $9.86 pe portie, această rețetă acoperă 62% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați capace de ciuperci portobello, ulei vegetal, ulei de arahide și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 127 de persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 98%. Acest scor este grozav. Încercați Coliba falsă (sau burgerul de colibă acasă), Tourti Zimbru du Shack, și Sandvișuri Cu Baracă De Pește pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Împărțiți carnea de vită uniform în patru chiftele de 4 uncii și formați fiecare într-un puc de aproximativ 2 inci înălțime pe 2,5 inci lățime. Puneți deoparte la frigider.
Căptușiți placa mare cu un strat triplu de prosoape de hârtie.
Așezați capacele de ciuperci pe farfurie și deasupra cu alte prosoape de hârtie cu trei straturi. Se acoperă cu a doua farfurie grea și cuptorul cu microunde la foc mare până când ciupercile sunt complet fragede și flexibile, aproximativ 4 minute (vor fi foarte fierbinți). Alternativ, aburiți ciupercile în abur până se înmoaie, aproximativ 10 minute. Odată ușor răcit, apăsați ferm între prosoape de hârtie pentru a îndepărta excesul de umiditate. Pune deoparte.
Combinați brânza muenster și Cheddar și împărțiți-le în jumătate.
Așezați un capac de ciuperci cu partea superioară în jos pe un pătrat de 12 inci de folie de plastic. Formați jumătate din brânză într-un tort de 3 inci și așezați deasupra capacului de ciuperci. Sus cu al doilea capac de ciuperci, partea de sus în sus. Adunați folie de plastic și răsuciți pentru a forma ciuperci și brânză în formă compactă. Repetați cu ciupercile și brânza rămase.
Lucrând o pastă de ciuperci, înveliți în făină, înmuiați în spălarea ouălor și înveliți în pesmet. Întoarceți-vă pentru un al doilea strat de spălare a ouălor și un al doilea strat de pesmet. Repetați cu cel de-al doilea tort de ciuperci și lăsați ambele torturi să se odihnească în firimituri timp de cinci minute.
Între timp, preîncălziți uleiul într-o tigaie wok sau saut la 375 F la foc mare (folosiți un termometru).
Adăugați chiftelele de ciuperci în uleiul fierbinte și prăjiți, agitând ușor până se rumenesc pe prima parte, aproximativ 2 minute. Întoarceți și continuați să gătiți până când a doua parte este maro aurie, cu aproximativ 2 minute mai mult.
Transferați într-un loc căptușit cu un prosop de hârtie, condimentați cu sare și cortați cu folie în timp ce gătiți burgerii.
Folosind un prosop de hârtie vată, frecați în interiorul tigaiei cu fundul greu de 12 inci cu ulei vegetal, apoi puneți-l la foc mediu-mare până când începeți să fumați. Condimentați pucurile de vită pe partea superioară cu sare și piper, apoi așezați-le, condimentate în jos, în tigaie. Folosind spatele spatulei grele și plate, apăsați ferm pucurile de vită pentru a forma chiftele rotunde de 4 inci, având grijă să nu se lase să se lipească de fundul spatulei. Condimentează partea superioară cu sare și piper. Gatiti pana se formeaza crusta maro crocanta, aproximativ 2 minute.
Îndepărtați cu grijă patties din tigaie și răsturnați. Completați fiecare tort cu 1 felie de brânză americană. Gatiti pana se topeste branza, cu aproximativ 1 minut mai mult.
În timp ce burgerii gătesc, întindeți chifla de sus cu 1 lingură de sos.
Puneți 1 Salată de frunze și 2 roșii deasupra sosului.
Așezați 1 chiflă de burger gătită pe fiecare chiflă de jos, urmată de chifla de ciuperci și a doua chiflă de burger. Închideți sandvișurile și serviți imediat.