Banane La Grătar Foster
Banane la grătar Foster este o rețetă Cajun care servește 4. O porție conține 416 calorii, 4G de proteine, și 19g de grăsime. Pentru 56 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 2 mâncăruri și bucătari. Funcționează bine ca un desert la un preț foarte rezonabil. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Dacă aveți unt, banane, zahăr brun și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 25%, ceea ce este destul de rău. Banane La Grătar Foster, Bananas Foster (bananas Flamba, Romania), și Bananas Foster sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, combinați zahărul brun, untul și romul.
Tăiați bananele în 1-in. felii; așezați fiecare banană pe o grosime dublă de folie rezistentă (aproximativ 18 in. x 12 în.). Se acoperă cu amestec de zahăr brun. Îndoiți folia în jurul amestecului de banane; sigilați bine pachetele.
Grătiți, acoperit, la foc mediu timp de 7-9 minute sau până când bananele sunt fragede. Deschideți folia cu atenție pentru a permite aburului să scape.
Se servește cu înghețată.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Sauvignon Blanc, Port, Vin Roz, Moscato Dasti, Albarino
Bananas Foster funcționează foarte bine cu Cream Sherry, Sauvignon Blanc și Port. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Johnson Estate Cream Sherry cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
NV Johnson Estate cremă Sherry
Foarte aromat, cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi vor permite să îmbătrânească". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se scufunda în "stil Italian". "