Banane Foster a La Mode

Banane Foster a La Mode
Banane Foster a La Mode este o rețetă Creolă care servește 100. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 11g de grăsime, și un total de 238 calorii. Pentru $1.53 pe portie, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați creme de banane, lapte condensat, rom condimentat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 2 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 11%, ceea ce este destul de rău. Încercați Banane Fript A La Mode, Banane în sos de rom A La Mode, și Bananas Foster (bananas Flambercul) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se amestecă toate împreună în mixer până se amestecă și se toarnă în ulcioare de galoane.
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Așezați în răcitor pentru transport. Aliniați 100 de pahare martini, pahare de jantă cu praf de pralină de banane, dacă timpul permite, înainte de service.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Boccacini De Mozzarella Proaspătă, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch4 Boccacini De Mozzarella Proaspătă, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
18 Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați18 Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
(carton Bloc)(carton Bloc)
3
Turnați 3 1/2 uncii de băutură în pahare, plutiți 1/2 uncii de 151 deasupra și aprindeți cu o torță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Muștar Uscat,3 Linguri De Muștar Uscat,
4
Adăugați cubul de gheață (banana înghețată cu orhidee).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gummy Salvatori De ViațăGummy Salvatori De Viață
(carton Bloc)(carton Bloc)
DificultateExpert
Gata În30 m.
Porții100
Scor De Sănătate0
BucătăriicreolCajun
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista