Banana caramelizata cu sos de rom
Această rețetă servește 1. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 16g de grăsime, și un total de 415 calorii. Dacă $1.26 pe portie se încadrează în bugetul dvs., Banana caramelizată cu sos de rom ar putea fi o mare fără gluten și prietenos cu FODMAP rețetă pentru a încerca. Un amestec de banane, zahăr brun, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Tarta Cu Banane Caramelizate Cu Sos De Ciocolata Dulce-Amărui, Tartele caramelizate-banane cu sos de Port de ciocolată dulce-amăruie, și Inel De Ananas La Grătar Rum Sundae # SummerDessertWeek pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Topiți untul într-o tigaie grea de 10 inci, la foc moderat, până când spuma dispare, apoi sotati Banana, tăiați părțile în jos, scuturați tigaia, 1 minut.
Scoateți tigaia de pe foc (departe de flacără) și presărați zahăr brun în jurul bananei, apoi turnați rom în jurul bananei. Readuceți tigaia la căldură și continuați să sotati circulatorul, agitând ocazional tigaia, până când zahărul începe să se topească, aproximativ 30 de secunde.
Adăugați apă, nucșoară, scorțișoară și un vârf de sare și gătiți la foc moderat, agitând ocazional tigaia, până când sosul este ușor îngroșat, 1 până la 2 minute.
Serviți banana fierbinte, presărată cu nuci.