Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați Scones cu banane-caramele. Această rețetă fără gluten servește 10 și costă 11 cenți pe porție. O porție conține 75 calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă este tipică bucătăriei scoțiene. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de zahăr, amestec original, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este improvizabil. Încercați Biscuiți Cu Banane, Caramele Picătură Cookie-Uri, și Toffee Espresso Picătură Cookie-Uri pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 218°.pulverizați 2 foi de prăjituri cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Cookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Cuptor
2
Într-un castron mare, amestecați amestecul Bisquick, bucățile de caramel, 1/4 cană de zahăr, frișca, vanilia, oul și bananele până se formează aluat moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă
Amestec De Coacere
Bucăți De Caramele
Banane
Vanilie
Aluat
Zahăr
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Aruncați aluatul cu 10 linguri îngrămădite pe foi de prăjituri (5 pe foaie de prăjituri).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uri
Aluat
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
4
Ungeți blaturile cu lapte; se presară cu 2 linguri de zahăr. Refrigerați a doua foaie de cookie în timp ce prima foaie de cookie se coace.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uri
Zahăr
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
5
Coaceți 11 până la 13 minute sau până se rumenesc.