Banana-Caramele Picătură Scones
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați Scones cu banane-caramele. Această rețetă fără gluten servește 10 și costă 11 cenți pe porție. O porție conține 75 calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă este tipică bucătăriei scoțiene. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de zahăr, amestec original, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este improvizabil. Încercați Biscuiți Cu Banane, Caramele Picătură Cookie-Uri, și Toffee Espresso Picătură Cookie-Uri pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 218°.pulverizați 2 foi de prăjituri cu spray de gătit.
Într-un castron mare, amestecați amestecul Bisquick, bucățile de caramel, 1/4 cană de zahăr, frișca, vanilia, oul și bananele până se formează aluat moale.
Aruncați aluatul cu 10 linguri îngrămădite pe foi de prăjituri (5 pe foaie de prăjituri).
Ungeți blaturile cu lapte; se presară cu 2 linguri de zahăr. Refrigerați a doua foaie de cookie în timp ce prima foaie de cookie se coace.
Coaceți 11 până la 13 minute sau până se rumenesc.