Balsamic Glazurate Copil Înapoi Coaste
Această rețetă face 4 porții cu 168 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime fiecare. Dacă 49 de cenți pe porție cade în bugetul dvs., balsamic glazurate copil înapoi coaste ar putea fi un super fără gluten rețetă pentru a încerca. Dacă aveți zahăr granulat, căldură la grătar: muștar scăzut, măcinat și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 310 oameni au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 5 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor este destul de rău. Încercați Glazurate Copil Înapoi Coaste, Glazurate Copil Înapoi Coaste, și Glazurate Copil Înapoi Coaste pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă împreună zahăr brun, boia de ardei, piper alb, cimbru, praf de usturoi, boabe de piper Szechuan și piper cayenne într-un castron mic. Pune deoparte.
Îndepărtați membrana din spatele fiecărui raft de coaste și tăiați carnea de exces de grăsime. Coaste de sezon din belșug cu freca peste tot.
Foc până fumător sau gratar la 225 F, adăugând bucăți de lemn fumat atunci când la temperatura. Când lemnul este aprins și produce fum, așezați coastele în fumător sau grătar, carnea cu fața în sus și fumați până când coastele au o ușoară îndoire atunci când sunt ridicate de la un capăt, 4-5 ore.
În ultima 1/2 oră de gătit, ungeți partea superioară a fiecărui raft cu sos balsamic pentru grătar și continuați să fumați pentru a carameliza sosul.
Scoateți din fumător, feliați și serviți cu sosul de grătar balsamic rămas.