Baja Betty Burger
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Baja Betty Burger. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 52G de proteine, 93G de grăsime, și un total de 1170 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 3,65 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți piper cayenne, ceapă, brânză jalapeno jack și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a folosi maioneza, puteți urma acest fel principal cu Super! Brownies Cu Unt De Arahide Făcute Mai Ușoare ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 40 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este bun. Încercați Burger Club: Premiat Logan County Burger Patty Topi, So-Cal Baja Hot Dog, și Surf N ' Turf Burger (Burger la grătar cu homar și slănină) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți grătarul la foc mediu-mare.
Se amestecă împreună carnea de vită și chorizo, stropind cu sare și piper. Formați 4 prăjituri, fiecare în jur de 6 uncii.
Amestecați jalapeno cu maioneza pentru a face un jalapeno aioli.
Se transferă într-un castron și se lasă deoparte.
Faceți un pico de gallo combinând roșiile, ceapa roșie, cilantro, sucul de lămâie, sarea, piperul și cayenne după gust.
Gratiți burgerii până când sunt bine făcuți, în jur de 5 minute pe fiecare parte. Topiți fiecare cu o felie de brânză Jack pepper. Grătați chiflele.
Construiți burgerii răspândind un strat de jalapeno aioli pe cocul de jos, urmat de o felie de salată, burgerul, niște pico de gallo și, în final, cocul de sus cu mai multe aioli.