Baie de ulei de măsline pentru pâine italiană

Reteta baie de ulei de măsline pentru pâine italiană este gata în aproximativ 5 minute și este cu siguranță un super fără gluten și primar opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Această rețetă face 4 porții cu 145 calorii, 1g de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Pentru 43 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1670 de oameni au făcut această rețetă și ar face din nou. Super Bowl va fi și mai special cu această rețetă. Un amestec de parmezan, ulei de măsline, piper măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este solid. Încercați Ulei de măsline pui fiert și ridichi cu Pesto de citrice, Pâine Focaccia italiană cu ulei de măsline, rozmarin și usturoi, și Salată italiană de ton, măsline verzi și mandarine pe pâine la grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se toarnă uleiul de măsline pe o farfurie de salată. Folosiți o presă de usturoi pentru a apăsa căței de usturoi pe cinci pete diferite de pe farfurie.
Stropiți oțetul balsamic peste ulei și usturoi.
Se presară parmezan și oregano. Se condimentează cu piper negru.