Scufundarea porumbului de vară necesită aproximativ 8 ore și 20 de minute de la început până la sfârșit. Pentru $2.22 pe portie, veți obține un hor d ' oeuvre care servește 2. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și vegetariană are 419 calorii, 8g de proteine, și 24g de grăsime per portie. 7 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Dacă aveți la îndemână castraveți, maioneză, ceapă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 62%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Bacon Ranch Porumb Dip, Tabouli de porumb prăjit și Ode la porumbul de vară, și Porumb de vară și supă de Cod pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Amestecați porumbul, ceapa, Roșia, castravetele, menta, busuiocul, ardeii Thailandezi chile, sucul de lămâie și maioneza împreună într-un bol. La frigider peste noapte sau cu 8 ore înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Thai Chili
Avocado Hass Ușor Piure
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
Culese Crengute De Marar
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat