Baie De Ceapă Caramelizată

Baie De Ceapă Caramelizată
Ceapa caramelizată este o fără gluten și vegetarian hor d ' oeuvre. Această rețetă face 8 porții cu 368 calorii, 3G de proteine, și 32g de grăsime fiecare. Pentru 56 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 7 persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți la îndemână smântână, piper măcinat, ulei vegetal și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este perfect pentru Super Bowl. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 3 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Încercați Ceapă Franceză Dip #SundaySupper, Dulce Vidalian Ceapa Dip, și Baie Fierbinte De Ceapă Caramelizată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o cratiță medie grea la foc mediu-mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Adăugați ceapa și salvie. Acoperiți și gătiți până când ceapa se rumenesc adânc, amestecând ocazional, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
3
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească.
4
Bateți împreună maioneza și smântâna într-un bol mediu pentru a amesteca. Se amestecă ceapa caramelizată răcită, sarea și piperul. Acoperiți scufundarea și refrigerați până când aromele se amestecă, aproximativ 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă CaramelizatăCeapă Caramelizată
MaionezăMaioneză
SmântânăSmântână
PiperPiper
SareSare
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
DificultateExpert
Gata În3 hrs
Porții8
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareCondimentDipRăspândire
Revista