Cald anghinare creveți Dip ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție conține 182 calorii, 7g de proteine, și 15g de grăsime. Această rețetă pescatariană servește 16 și costă 89 cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Dacă aveți la îndemână creveți, pesmet, maioneză și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Anghinare Crab Dip, Picant Cald Brânză Feta Dip, și Avocado spanac și Anghinare Dip.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță mare, amestecați inimile de anghinare, brânza, maioneza, pesmetul, usturoiul și sucul de lămâie. Gatiti la foc mediu 4-5 minute, amestecand frecvent, pana se incalzeste bine. Se amestecă creveții tocați.
Creveții funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Santi Sortesele Pinot Grigio cu un rating de 4, 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.