Bagna Cauda

Bagna Cauda
Bagna Cauda ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul hor d ' oeuvre. Îți urmărești silueta? Această rețetă pescatariană are 141 calorii, 4G de proteine, și 11g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 12. Pentru $2.01 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Un amestec de ardei gras, radicchio, pâine crustă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 43%. Rețete similare includ Bagna Cauda, Bagna Cauda, și Bagna Cauda.

Instrucțiuni

1
Într - o tigaie de 2 până la 3 litri sau o tigaie electrică la foc mediu, amestecați uleiul de măsline, untul, hamsiile și usturoiul, rupând hamsiile și usturoiul ușor cu spatele unei furculițe, până când untul este topit și amestecul clocotește, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
HamsiiHamsii
Ulei De MăslineUlei De Măsline
UntUnt
UsturoiUsturoi
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Se ia de pe foc și se lasă să stea cel puțin 10 minute sau până la 30 de minute.
3
Între timp, aranjați radicchio, andive, ardei, ceapă verde și ciuperci pe un platou de servire. Reîncălziți ușor amestecul de unt la foc mic, apoi turnați într-un castron sau ramekin. Alternativ, se toarnă într - o tigaie de fondue ceramică de 1 1/2 până la 2 căni sau un vas de frecare metalic într-o jachetă de baie de apă. Setați peste o lumânare votivă sau un alcool aprins sau o flacără conservată de combustibil solid. Reglați căldura la cea mai mică setare sub tigaia cu fondue, la mediu sub vasul de frecare. Treceți platoul cu legume și pâine pentru ca oaspeții să se înmoaie în bagna cauda caldă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa VerdeCeapa Verde
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
LegumeLegume
CiuperciCiuperci
Apa Plus 2 Linguri SareApa Plus 2 Linguri Sare
AlcoolAlcool
ArdeiArdei
UntUnt
AndiveAndive
PâinePâine
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
BolBol
TigaieTigaie
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista