Baghetă la cuptor cu unt de lămâie-usturoi
Bagheta coaptă cu unt de lămâie-usturoi este o vegetarian rețetă cu 6 porții. O porție conține 169 calorii, 2G de proteine, și 16g de grăsime. Pentru 37 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de unt, căței de usturoi, pătrunjel și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este adus la tine de Epicurious. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 12%. Încercați Cod Ling la cuptor cu sos de unt de lămâie-usturoi, Lingcod la cuptor cu sos de unt de lămâie-usturoi, și Scoici la grătar cu unt de lămâie-ghimbir și baghetă la grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă untul, pătrunjelul tocat, usturoiul și coaja de lămâie rasă într-un castron mic pentru a se amesteca. Condimentează untul de lămâie-usturoi după gust cu sare și piper.
Se întinde uniform pe 1 parte a fiecărei felii de pâine. Reasamblați feliile de pâine; înfășurați în folie.
Așezați pe foaia de copt. (Se poate face 8 ore înainte; chill.)
Preîncălziți cuptorul la 300 F.
Coaceți pâinea până se încălzește, aproximativ 20 de minute; serviți pâinea caldă.