Bacon și porumb Caramel de caju
Bacon și caju Caramel porumb este un fără gluten hor d ' oeuvre. O porție conține 207 calorii, 3G de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă servește 15 și costă 34 de cenți pe porție. Mergeți la magazin și ridicați slănină, frișcă grea, pungă de ceai oolong și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Bacon Și Porumb Caramel De Caju, Bacon Și Porumb Caramel De Caju, și Bacon și caju Bourbon Caramel porumb pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 300 F.
Încălziți floricelele și uleiul în oală mare acoperită, la foc mediu-mare, până când sâmburii încep să apară. Folosind mănuși de cuptor, țineți capacul pe oală și agitați oala până când popping se oprește.
Pourpopcorn într-un castron foarte mare. Gătiți slănina întigaie mare și grea la foc mediu până laaproape clare. Folosind lingura cu fante, transferațila prosoape de hârtie pentru a se scurge; rece.
Adăugați baconși caju în castron cu floricele.
Stropițicu sare grosieră și cayenne; aruncați pentru a acoperi.
Aduceți smântână și pungă de ceai doar pentru a fierbepeste foc mediu.
Se ia de pe foc; lăsați 15 minute, apăsând ocazional pe o pungă cu spatele lingurii pentru a elibera aroma.Aruncați punga de ceai.
Tapetați foaia de copt cu folie;se acoperă cu spray antiaderent. Înveliți 2 linguri de lemn sau spatule rezistente la căldură cu spray nonstick; pus deoparte. Se amestecă zahărul, 1/4 ceașcăapă și sirop de porumb într-o cratiță marela foc mediu-mic până se dizolvă zahărul.Creșteți căldura la mare; fierbeți fără agitare până când siropul devine chihlimbar adânc, ocazional învârtind tigaia și perindând părțile cu perie de patiserie umedă, aproximativ 13 minute.
Se ia de pe foc și se adaugă imediatcremă (amestecul va bule). Se amestecă până laamestecat. Stropiți imediat amestecul de caramel suprapopcorn; aruncați cu linguri pulverizatepână când este acoperit uniform.
Puneți porumbul caramel în cuptor și coaceți până când caramelul este strălucitor și acoperiți floricelele,aruncând amestecul ocazional, aproximativ 20 de minute. Se răcește complet pe foaie pe raft, aruncând ocazional pentru a rupe mareclumps. Faceți înainte: se poate face cu 2 zileînainte. A se păstra etanș la frigider.
Cei de la Colt & Graysuggest The Derby, un cocktail clasic făcut cu bourbon, B.