Bacon Quinoa cu migdale și ierburi
Bacon Quinoa cu migdale și ierburi ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 4 și costă 1,17 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 13g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 311 calorii. Dacă aveți la îndemână quinoa, șalotă, ulei vegetal și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este solid. Încercați Linguine și scoici cu migdale și ierburi, Păstrăv umplut cu cuscus, migdale și ierburi, și Fregola cu anghinare, Feta, migdale și ierburi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Întindeți migdalele într-o farfurie de plăcintă și prăjiți-le la cuptor până se rumenesc, 4 minute; lasa sa se raceasca.
Într-o cratiță medie, încălziți uleiul.
Adăugați slănina și gătiți la foc moderat până când grăsimea s-a topit, aproximativ 2 minute.
Adăugați șalota și gătiți, amestecând de câteva ori, până se înmoaie, dar nu se rumenesc, aproximativ 1 minut.
Adăugați quinoa, bulionul și salvia și aduceți la fierbere. Acoperiți și gătiți la foc mic până când stocul a fost absorbit, aproximativ 17 minute.
Scoateți quinoa de pe foc și lăsați să stea, acoperită, timp de 5 minute. Aruncați salvia și pufați quinoa cu o furculiță. Se amestecă arpagicul, pătrunjelul și migdalele prăjite. Condimentează quinoa cu sare și piper și servește.