Bacon Quesadillas

Bacon Quesadillas
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați Bacon Quesadillas. Această rețetă servește 15. O porție conține 68 calorii, 3G de proteine, și 4G de grăsime. Pentru 22 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Dacă aveți brânzeturi colby & monterey jack, tortilla de făină, bucăți de slănină reale oscar mayer și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor este destul de rău. Încercați BBQ șuncă, șuncă și ananas Quesadillas (aka BBQ Hawaiian Pizza Quesadillas), Quesadillas cu ouă și slănină, și Quesadillas cu slănină, ouă și brânză pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 204°.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Așezați tortilele într-un singur strat pe foaia de copt pulverizată cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Chiftele De Pui Vegetariene CongelateChiftele De Pui Vegetariene Congelate
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
3
Jumătate superioară a fiecărei tortilla cu 1/4 fiecare dintre ingredientele rămase; pliați în jumătate. Apăsați ușor pentru a fixa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chiftele De Pui Vegetariene CongelateChiftele De Pui Vegetariene Congelate
4
Coaceți 8 până la 10 min. sau până când marginile sunt ușor rumenite.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții15
Scor De Sănătate1
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista