Baclava Tartlets

Baclava Tartlets
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați Tartletele de Baklava. O porție conține 76 calorii, 1g de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă servește 30 și costă 24 de cenți pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o foarte prietenos cu bugetul rețetă pentru fanii mâncării orientale middl. Un amestec de coniac, apă, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 32 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare includ Baclava Tartlets, tartele de pâine, tartele rapide de pâine cu brânză de cartofi, și Baclava.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 5 ingrediente și cardamom, dacă doriți, într-o cratiță grea; aduceți la fierbere la foc mediu-mare. Reduceți căldura la mediu-scăzut; gatiti 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Se ia de pe foc; se strecoară și se aruncă solidele. Se amestecă coniac și nuci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate
NuciNuci
3
Aranjați cojile de tartă pe o foaie de copt tapetată cu hârtie pergament. Împărțiți amestecul de nuci în mod egal între cochilii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De TartăCoji De Tartă
Coji De PasteCoji De Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Foaie De CoptFoaie De Copt
4
Coaceți la 350 timp de 8 până la 10 minute sau până când patiseria este aurie. A se păstra, neacoperit, la temperatura camerei până când este gata de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateGreu
Gata În32 m.
Porții30
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista