Baclava Tartlets
Tartlets Baklava ar putea fi o rețetă bună pentru a extinde repertoriul hor d ' oeuvre. Pentru 24 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 30. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 76 calorii. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, bețișoare de scorțișoară, miere și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 32 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei orientale middl. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un nu atât de extraordinar scor spoonacular de 18%. Rețete similare includ Baclava Tartlets, Baclava Tartlets, și tartule de pâine, tartule de pâine rapidă cu brânză de cartofi.
Instrucțiuni
Combinați primele 5 ingrediente și cardamomul, dacă doriți, într-o cratiță grea; se aduce la fierbere la foc mediu-mare. Reduceți căldura la mediu-scăzut; gatiti 5 minute.
Scoateți din căldură; strecurați și aruncați solidele. Se amestecă brandy și nuci.
Aranjați cojile de tartă pe o foaie de copt căptușită cu hârtie pergament. Împărțiți amestecul de nuci uniform între cochilii.
Coaceți la 350 timp de 8 până la 10 minute sau până când patiseria este aurie. A se păstra, neacoperit, la temperatura camerei până când este gata de servire.