Baclava De Ciocolată

Baclava De Ciocolată
Reteta de ciocolata Baklava ar putea satisface pofta de Est middl în aproximativ 1 oră și 21 de minute. Pentru 68 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest desert are 242 calorii, 4G de proteine, și 13g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 24. Mergeți la magazin și ridicați scorțișoară măcinată, apă, alune-ciocolată și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare includ Baclava De Ciocolată, Baclava De Ciocolată, și Baclava De Ciocolată.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 3 ingrediente într-o cratiță medie la foc mic; se amestecă până se dizolvă mierea. Creșteți căldura la mediu; gătiți, fără a amesteca, până când un termometru cu bomboane înregistrează 230 (aproximativ 10 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
BomboaneBomboane
MiereMiere
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru Cu BomboaneTermometru Cu Bomboane
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Se ia de pe foc; ține la cald. Aruncați bățul de scorțișoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Baton De ScorțișoarăBaton De Scorțișoară
3
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Așezați alune-ciocolată întinsă într-un castron sigur pentru cuptorul cu microunde; Cuptor cu microunde la mare timp de 30 de secunde sau până se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Răspândirea CiocolateiRăspândirea Ciocolatei
AluneAlune
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Cu MicroundeCuptor Cu Microunde
BolBol
5
Combinați alunele și următoarele 5 ingrediente (prin sare). Înveliți ușor un vas de copt din sticlă sau ceramică de 13 x 9 inci cu spray de gătit. Lucrând cu 1 foaie de phyllo la un moment dat (acoperiți aluatul rămas pentru a preveni uscarea), Așezați 1 foaie de phyllo pe lungime în fundul tigaiei pregătite, permițând capetelor foii să se extindă peste marginile vasului; periați ușor cu unt. Repetați procedura cu 5 foi de filo și unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Filo PatiserieFilo Patiserie
AluneAlune
UntUnt
AluatAluat
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
6
Stropiți aproximativ 1/3 cană de alune-ciocolată topită întinsă peste phyllo.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Răspândirea CiocolateiRăspândirea Ciocolatei
AluneAlune
7
Se presară uniform cu o treime din amestecul de nuci (aproximativ 1/2 cană). Repetați procedura de două ori cu phyllo, unt, alune-ciocolată și amestec de nuci. Top ultimul strat de amestec de nuci cu restul de 6 foi phyllo, fiecare ușor periat cu unt. Apăsați ușor în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Răspândirea CiocolateiRăspândirea Ciocolatei
AluneAlune
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Faceți 3 tăieturi longitudinale și 5 tăieturi transversale pentru a forma 24 de porții folosind un cuțit ascuțit.
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
9
Coaceți la 350 timp de 35 de minute sau până când phyllo este auriu.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
10
Scoateți din cuptor.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
11
Stropiți amestecul de miere peste baklava. Se răcește în tigaie pe un suport de sârmă. Capac; a se păstra la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MiereMiere
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
TigaieTigaie
12
Deoarece foile phyllo sunt subțiri și delicate, manipulați cu grijă, astfel încât să nu rupeți foile. Păstrați foile cu care nu lucrați acoperite, astfel încât să nu se usuce.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Filo PatiserieFilo Patiserie
DificultateExpert
Gata În1 h, 21 m.
Porții24
Scor De Sănătate1
Revista