Backyard Baby Spate Coaste

Backyard Baby Spate Coaste
Backyard Baby spate coaste ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 696 calorii, 50g de proteine, și 30g de grăsime fiecare. Pentru $ 2.43 pe portie, această rețetă acoperă 31% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 18 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați sosul worcestershire, rafturi complete/plăci coaste de porc pentru copii, amestec de margarita și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a folosi amestecul de margarita, puteți urma acest fel principal cu Margarita Pie ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 18 ore și 40 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este destul de bun. Încercați Dan ' s Baby Back Ribs – puteți face coaste gustoase, BBQ copil înapoi coaste, și Coaste Spate Pentru Copii pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Așezați fiecare suport pentru coaste pe o foaie de folie de aluminiu extra-lată și grea. (Folia trebuie să fie cu 4 inci mai lungă decât coastele de pe ambele capete.) Condimentați rafturile din belșug cu sare kosher și presărați fiecare raft cu 3 linguri de frecare. Întoarceți coastele, partea de carne în jos și sigilați bine fiecare pungă de folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare KosherSare Kosher
CarneCarne
CoasteCoaste
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
3
Se pune pe o tigaie pe jumătate de foaie și se dă la frigider peste noapte.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
A doua zi, încălziți cuptorul la 250 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Combinați sucul de portocale și amestecul de margarita într-o ceașcă de măsurare lichidă. Deschideți 1 capăt al fiecărei pungi și împărțiți uniform lichidul între cele 2 pungi. Resigilați pungile și introduceți tava pentru foi în cuptor timp de 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Margarita MixMargarita Mix
Suc De PortocaleSuc De Portocale
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
CuptorCuptor
TigaieTigaie
6
Scoateți coastele din cuptor, deschideți cu grijă 1 capăt al fiecărei pungi și turnați lichidul de împletit într-o cană de măsurare rezistentă la căldură. Resigilați pungile și puneți-le și ceașca de măsurare a lichidului în frigider timp de până la 8 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CoasteCoaste
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
CuptorCuptor
7
Grăsimea din lichidul de braising se va solidifica pe partea superioară și poate fi îndepărtată în acest moment.
8
Transferați lichidul într-o cratiță mică și adăugați miere, ketchup, sos Worcestershire, pudră espresso și piper cayenne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos WorcestershireSos Worcestershire
Espresso InstantEspresso Instant
Ardei IuteArdei Iute
Cereale Crispix, ZdrobiteCereale Crispix, Zdrobite
MiereMiere
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
9
Bateți pentru a combina. Setați la foc mediu și reduceți la glazură, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
10
Setați un grătar pe gaz la mediu-înalt și lăsați să se încălzească timp de 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
11
Tăiați fiecare placă în jumătate și așezați-le pe grătar, cu carnea în jos, închideți capacul și reduceți focul la mediu. Lăsați singur timp de 3 minute. Răsturnați și gătiți încă 3 minute. Flip și se fierbe timp de 3 minute pe fiecare parte 1 mai mult timp sau până când fiecare coaste are un caracter frumos.
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
12
Scoateți coastele de pe grătar pe o placă de tăiere. și tăiați în 2 porții de coaste, folosind foarfece de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CoasteCoaste
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
13
Adăugați coastele și jumătate din glazură într-un castron mare de servire și aruncați pentru a acoperi bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
CoasteCoaste
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
14
Serviți glazura rămasă pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
15
Așezați toate ingredientele într-un recipient etanș și agitați pentru a combina. A se păstra până la 3 luni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor
DificultateExpert
Gata În18 hrs, 40 m.
Porții8
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista