Baby spanac și budincă de pâine cu usturoi
Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 26g de grăsime, și un total de 339 calorii. Pentru $1.95 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați cățelul de usturoi, ouăle, bagheta și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Cu o lingură scor de 60%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Fidea de cartofi dulci cu usturoi cu Pancettan și spanac pentru copii, Pui de usturoi peste spanac pentru copii cu nuci de pin prăjite, și Porumb Prăjit, Usturoi, Broccoli Pentru Copii, Spanac Și Mozzar Afumat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 32
Ungeți un vas de suflet cu 6 căni sau alt vas de copt adânc. Într-o tigaie mare, topiți 1/2 lingură de unt la foc moderat.
Adăugați spanacul, apa și usturoiul, condimentați cu sare și piper și amestecați de câteva ori. Acoperiți și gătiți spanacul până se ofilește, aproximativ 2 minute.
Puneți o strecurătoare peste un castron și scurgeți spanacul; apăsați foarte ușor pe spanac pentru a extrage 1/4 cană de lichid.
Întindeți spanacul pe o foaie de copt cu margini pentru a se răci.
Încălziți restul de 1 1/2 linguri de unt într-o tigaie mare.
Adăugați pâinea tăiată cubulețe și gătiți la foc moderat până se rumenesc pe fund, aproximativ 3 minute. Amestecați și continuați să gătiți până când crutoanele sunt crocante peste tot, cu aproximativ 2 minute mai mult.
Transferați crutoanele pe o farfurie pentru a se răci.
Într-un castron, bateți ouăle cu smântâna, lichidul de gătit rezervat spanacului, 1/2 linguriță de sare, 1/8 linguriță de piper și nucșoara. Se amestecă spanacul și se toarnă amestecul în vasul de suflet pregătit.
Întindeți crutoanele prăjite uniform deasupra.
Puneți vasul souffl într-o tigaie și turnați suficientă apă fierbinte în tigaie pentru a ajunge la o treime din partea laterală a vasului souffl.
Coaceți budinca de pâine timp de 35 până la 40 de minute sau până când este setată.
Lăsați budinca să se răcească ușor, apoi serviți direct din vasul souffl sau inversați-o pe un platou și serviți.