Baby spanac și budincă de pâine cu usturoi

Baby spanac și budincă de pâine cu usturoi
Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 26g de grăsime, și un total de 339 calorii. Pentru $1.95 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați cățelul de usturoi, ouăle, bagheta și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Cu o lingură scor de 60%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Fidea de cartofi dulci cu usturoi cu Pancettan și spanac pentru copii, Pui de usturoi peste spanac pentru copii cu nuci de pin prăjite, și Porumb Prăjit, Usturoi, Broccoli Pentru Copii, Spanac Și Mozzar Afumat pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 32
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Ungeți un vas de suflet cu 6 căni sau alt vas de copt adânc. Într-o tigaie mare, topiți 1/2 lingură de unt la foc moderat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
3
Adăugați spanacul, apa și usturoiul, condimentați cu sare și piper și amestecați de câteva ori. Acoperiți și gătiți spanacul până se ofilește, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
4
Puneți o strecurătoare peste un castron și scurgeți spanacul; apăsați foarte ușor pe spanac pentru a extrage 1/4 cană de lichid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cafea Fierbinte Tare CaldăCafea Fierbinte Tare Caldă
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
5
Întindeți spanacul pe o foaie de copt cu margini pentru a se răci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
6
Încălziți restul de 1 1/2 linguri de unt într-o tigaie mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
7
Adăugați pâinea tăiată cubulețe și gătiți la foc moderat până se rumenesc pe fund, aproximativ 3 minute. Amestecați și continuați să gătiți până când crutoanele sunt crocante peste tot, cu aproximativ 2 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrutoaneCrutoane
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
8
Transferați crutoanele pe o farfurie pentru a se răci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrutoaneCrutoane
9
Într-un castron, bateți ouăle cu smântâna, lichidul de gătit rezervat spanacului, 1/2 linguriță de sare, 1/8 linguriță de piper și nucșoara. Se amestecă spanacul și se toarnă amestecul în vasul de suflet pregătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
10
Întindeți crutoanele prăjite uniform deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrutoaneCrutoane
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
11
Puneți vasul souffl într-o tigaie și turnați suficientă apă fierbinte în tigaie pentru a ajunge la o treime din partea laterală a vasului souffl.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
12
Coaceți budinca de pâine timp de 35 până la 40 de minute sau până când este setată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
13
Lăsați budinca să se răcească ușor, apoi serviți direct din vasul souffl sau inversați-o pe un platou și serviți.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate19
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista