Babas au Calvado cu inele de mere glazurate
Babas au Calvado cu inele de mere glazurate este un vegetarian băutură. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 239 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru 95 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de lapte, inele de mere glazurate și CR aproxormme fra fra, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Inele De Squash Glazurate, Inele De Fructe Glazurate Cu Arțar, și Vanillan și Cardamom-Inele de dovleac cu ghindă glazurată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Unt opt forme de inel de 1/3 cană. În vasul unui mixer electric, dovada drojdiei cu zahărul din lapte timp de 5 minute sau până când amestecul este spumos. Se amestecă 1/4 cană de făină, se amestecă amestecul până se omogenizează și se lasă buretele să crească, acoperit, într-un loc cald timp de 20 de minute, sau până când este dublu în vrac. Într-un castron mic amestecați ușor oul și sarea. La amestecul de drojdie se adaugă restul de 1/2 cană de făină în 2 loturi alternativ cu amestecul de ouă, bătând bine după fiecare adăugare. Bateți untul, câte 1 bucată, bătând bine după fiecare adăugare, și scorțișoara și bateți aluatul, răzuind partea laterală a bolului, timp de 3 minute. (Aluatul va fi foarte moale.) Împărțiți aluatul între matrițele inelare pregătite așezate într-o tigaie cu jeleu, lăsați Babele să crească, neacoperite, timp de 15 minute, sau până când sunt chiar cu vârfurile matrițelor și coaceți chiar și cu vârfurile matrițelor și coaceți-le în mijlocul preîncălzitului 375 F. cuptor pentru 15 minute, sau până când sunt aurii.
Transferați babas - urile în forme într-un raft așezat peste o altă tigaie cu jeleu și lăsați-le să se răcească timp de 10 minute sau până când sunt doar calde.
Într-o cratiță mică combinați zahărul și apa, aduceți amestecul la fierbere, amestecând până când zahărul este dizolvat și fierbeți siropul timp de 3 minute.
Scoateți tigaia de pe foc și amestecați Calvados.
Într-o cratiță mică combinați jeleul, Calvadosul și zahărul, aduceți amestecul la fierbere și fierbeți-l, amestecând, timp de 2 minute.
Rulați un cuțit subțire și ascuțit în jurul centrului și părții laterale a fiecărei matrițe și inversați babas pe raft. Rezervați 1/2 cană de sirop într-o cană de măsurare, lingurați siropul rămas, încălzit pentru a se încălzi, peste babas, refolosind siropul care se scurge în tigaie, până când este absorbit și lăsați babas să stea timp de 15 minute. Babas poate fi pregătit până în acest moment cu 1 zi înainte, păstrat pe raftul așezat peste tigaia cu jeleu și acoperit cu folie.
Periați glazura, încălzită pentru a se încălzi, cu grijă peste babas. Babas poate fi glazurat cu 1 oră înainte.
Rezervați 6 până la 8 inele mici de mere. Aranjați inelele de mere rămase în mod decorativ în inele suprapuse pe fiecare dintre cele 6 până la 8 farfurii, acoperiți-le cu babas și garnisiți fiecare baba cu o lingură de cremă de fra. Îndoiți inelele de mere rezervate în jumătate și rotiți jumătățile în conuri pentru a semăna cu mugurii florali.
Încingeți fiecare baba cu un "mugur" cu inel de mere și stropiți o parte din siropul rezervat în jurul său.