Babas au Calvado cu inele de mere glazurate

Babas au Calvado cu inele de mere glazurate
Babas au Calvado cu inele de mere glazurate este un vegetarian băutură. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 239 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru 95 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de lapte, inele de mere glazurate și CR aproxormme fra fra, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Inele De Squash Glazurate, Inele De Fructe Glazurate Cu Arțar, și Vanillan și Cardamom-Inele de dovleac cu ghindă glazurată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Unt opt forme de inel de 1/3 cană. În vasul unui mixer electric, dovada drojdiei cu zahărul din lapte timp de 5 minute sau până când amestecul este spumos. Se amestecă 1/4 cană de făină, se amestecă amestecul până se omogenizează și se lasă buretele să crească, acoperit, într-un loc cald timp de 20 de minute, sau până când este dublu în vrac. Într-un castron mic amestecați ușor oul și sarea. La amestecul de drojdie se adaugă restul de 1/2 cană de făină în 2 loturi alternativ cu amestecul de ouă, bătând bine după fiecare adăugare. Bateți untul, câte 1 bucată, bătând bine după fiecare adăugare, și scorțișoara și bateți aluatul, răzuind partea laterală a bolului, timp de 3 minute. (Aluatul va fi foarte moale.) Împărțiți aluatul între matrițele inelare pregătite așezate într-o tigaie cu jeleu, lăsați Babele să crească, neacoperite, timp de 15 minute, sau până când sunt chiar cu vârfurile matrițelor și coaceți chiar și cu vârfurile matrițelor și coaceți-le în mijlocul preîncălzitului 375 F. cuptor pentru 15 minute, sau până când sunt aurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Transferați babas - urile în forme într-un raft așezat peste o altă tigaie cu jeleu și lăsați-le să se răcească timp de 10 minute sau până când sunt doar calde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
1
Într-o cratiță mică combinați zahărul și apa, aduceți amestecul la fierbere, amestecând până când zahărul este dizolvat și fierbeți siropul timp de 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Scoateți tigaia de pe foc și amestecați Calvados.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CalvadosCalvados
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
1
Într-o cratiță mică combinați jeleul, Calvadosul și zahărul, aduceți amestecul la fierbere și fierbeți-l, amestecând, timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CalvadosCalvados
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Rulați un cuțit subțire și ascuțit în jurul centrului și părții laterale a fiecărei matrițe și inversați babas pe raft. Rezervați 1/2 cană de sirop într-o cană de măsurare, lingurați siropul rămas, încălzit pentru a se încălzi, peste babas, refolosind siropul care se scurge în tigaie, până când este absorbit și lăsați babas să stea timp de 15 minute. Babas poate fi pregătit până în acest moment cu 1 zi înainte, păstrat pe raftul așezat peste tigaia cu jeleu și acoperit cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De AerBomboane Cap De Aer
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
Creveți SotațiCreveți Sotați
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Periați glazura, încălzită pentru a se încălzi, cu grijă peste babas. Babas poate fi glazurat cu 1 oră înainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
4
Rezervați 6 până la 8 inele mici de mere. Aranjați inelele de mere rămase în mod decorativ în inele suprapuse pe fiecare dintre cele 6 până la 8 farfurii, acoperiți-le cu babas și garnisiți fiecare baba cu o lingură de cremă de fra. Îndoiți inelele de mere rezervate în jumătate și rotiți jumătățile în conuri pentru a semăna cu mugurii florali.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
5
Încingeți fiecare baba cu un "mugur" cu inel de mere și stropiți o parte din siropul rezervat în jurul său.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista