Baba Ghanoush Tradițională

Baba Ghanoush Tradițională
Tradițional Baba Ghanoush ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care il cautati. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 133 calorii. Această rețetă fără gluten, primară și întreagă 30 servește 3 și costă 82 de cenți pe porție. Această rețetă de la Toateretete are 11 fani. Este o ieftin rețetă pentru fanii mâncării middl eastern. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Mergeți la magazin și ridicați fulgi de pătrunjel, vinete, sos tahini și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Cu o lingură scor de 73%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Baba Ghanoush, Baba Ghanoush, și Baba Ghanoush pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 grade F (200 grade C). Aranjați rafturile cuptorului astfel încât să aveți unul scăzut și unul ridicat în cuptor.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Tăiați o fantă superficială de-a lungul părții laterale a vinetei și puneți-o într-un vas de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pungă De Spanac Proaspăt1 Pungă De Spanac Proaspăt
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
3
Prăjiți în cuptorul preîncălzit pe raftul inferior până când vinetele sunt complet micșorate și moi, aproximativ 40 de minute. Mutați vasul pe raftul superior și continuați să coaceți până când pielea este carbonizată, cu aproximativ 5 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pungă De Spanac Proaspăt1 Pungă De Spanac Proaspăt
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
4
Lăsați vinetele să se răcească până se răcesc suficient pentru a se manipula.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pungă De Spanac Proaspăt1 Pungă De Spanac Proaspăt
5
Cojiți și aruncați pielea din vinete. Puneți vinetele într-un bol; adăugați tahini, usturoi, suc de lămâie, fulgi de ardei roșu și sare. Se amestecă până când ingredientele sunt amestecate uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru StropireUlei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
1 Pungă De Spanac Proaspăt1 Pungă De Spanac Proaspăt
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
TahiniTahini
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
6
Stropiți uleiul de măsline peste baba ghanoush și garnisiți cu pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Baba GhanoushBaba Ghanoush
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
DificultateMediu
Gata În50 m.
Porții3
Scor De Sănătate18
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista