Baba Ghanoush Tradițională
Tradițional Baba Ghanoush ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care il cautati. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 133 calorii. Această rețetă fără gluten, primară și întreagă 30 servește 3 și costă 82 de cenți pe porție. Această rețetă de la Toateretete are 11 fani. Este o ieftin rețetă pentru fanii mâncării middl eastern. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Mergeți la magazin și ridicați fulgi de pătrunjel, vinete, sos tahini și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Cu o lingură scor de 73%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Baba Ghanoush, Baba Ghanoush, și Baba Ghanoush pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 grade F (200 grade C). Aranjați rafturile cuptorului astfel încât să aveți unul scăzut și unul ridicat în cuptor.
Tăiați o fantă superficială de-a lungul părții laterale a vinetei și puneți-o într-un vas de copt.
Prăjiți în cuptorul preîncălzit pe raftul inferior până când vinetele sunt complet micșorate și moi, aproximativ 40 de minute. Mutați vasul pe raftul superior și continuați să coaceți până când pielea este carbonizată, cu aproximativ 5 minute mai mult.
Lăsați vinetele să se răcească până se răcesc suficient pentru a se manipula.
Cojiți și aruncați pielea din vinete. Puneți vinetele într-un bol; adăugați tahini, usturoi, suc de lămâie, fulgi de ardei roșu și sare. Se amestecă până când ingredientele sunt amestecate uniform.
Stropiți uleiul de măsline peste baba ghanoush și garnisiți cu pătrunjel.