Avocado Umplute Cu Roșii

Avocado Umplute Cu Roșii
Avocado umplute cu roșii ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 15g de grăsime, și un total de 168 calorii. Pentru 90 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. Dacă aveți avocado, sare, ceapă și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Salată De Roșii-Avocado Umplute, Avocado umplute cu porumb și roșii, și Avocado Umplute.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, aruncați ușor roșiile, ceapa, busuiocul, sarea și piperul. Lingură în jumătăți de avocado; stropiți cu suc de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Jumătăți De AvocadoJumătăți De Avocado
1 Căpșună, Decojită1 Căpșună, Decojită
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții4
Scor De Sănătate23
Revista