Avocado Salsa Verde
Avocado Salsa Verde ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 3 și costă 1,49 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și întreagă 30 are 172 calorii, 3G de proteine, și 11g de grăsime per portie. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți avocado, suc de lămâie, sare kosher și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este destul de bun. Încercați Enchiladas de pui Salsa Verde luminat cu ananas Avocado Salsa, Salsa Verde Cu Avocado, și Avocado Salsa Verde pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Cojiți cojile din tomatillos și clătiți cu apă rece până când nu se mai simt lipicioase.
Tăiați în bucăți și puneți-le într-un robot de bucătărie.
Adăugați ceapa, usturoiul și ardeiul serrano; procesați până când amestecul este tocat foarte fin.
Adăugați cilantro și suc de lămâie; procesați până se toacă fin.
Adăugați avocado și sare; puls până la amestec.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Mexican în meniu? Încercați asocierea cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling ros_rox7. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rossixt este și o pereche sigură. Concha y Toro Marques de casa Concha Pinot Noir cu un rating de 4.6 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
![Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir]()
Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir
Culoare roșie delicată. Nasul prezintă arome concentrate de căpșuni și zmeură. Palatul oferă o textură rafinată și arome complexe de cireșe, zmeură, lemn dulce cu o structură notabilă. Se simte atât de luxuriant, fin și delicat.Acest vin foarte versatil se împerechează bine cu carnea albă, cum ar fi iepurele, carnea de porc sau prepelița, precum și cu peștele gras și crustaceele în preparate ușoare și delicate. De asemenea, se descurcă bine cu mâncăruri asiatice, cum ar fi cartofi prăjiți și curry ușor.