Asiatice Lipicios Chicky

Asiatice Lipicios Chicky
Asiatice lipicios Chicky este un fără gluten și fără lactate felul principal. O porție conține 253 calorii, 30g de proteine, și 9g de grăsime. Pentru $1.67 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Un amestec de zahăr brun, ulei de susan, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este solid. Încercați Asiatice Aripi Lipicioase, Asiatice Aripi Lipicioase, și Lipicios Asiatice Copane pentru rețete similare.

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Asiatic în meniu? Încercați să împerecheați cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Un vin pe care l-ați putea încerca este Lang & Reed Napa Valley Chenin Blanc. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 30 de dolari.
Lang & Reed Valea Napa Chenin Blanc
Lang & Reed Valea Napa Chenin Blanc
Lang & Reed 2015 Chenin Blanc – Napa Valley are piersici și fructe tropicale, care sunt imediat pe nas, cu indiciu necesar de fagure de miere (caracterul varietal tradițional), și o expresie mai mică de mere și citrice. Pe gust, aromele sunt oglindite și i se oferă o prezență și mai puternică cu note de citrice exotice de mere galbene, care îi conferă o aciditate precisă. Textura este fragedă, iar aromele se extind cu o notă de mineralitate salină, ceea ce duce la o aciditate crocantă strălucitoare, adăugând caracterul răcoritor al vinului. Va înflori și va câștiga în complexitate cu un timp suplimentar de sticlă.
DificultateNormal
Gata În40 m.
Porții6
Scor De Sănătate8
Bucătăriiasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista