Asiatice Ghimbir Carne De Vită
Asiatice ghimbir carne de vită este un fără gluten și fără lactate felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 29G de proteine, 12g de grăsime, și un total de 295 calorii. Pentru $2.81 pe portie, această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, ulei de susan, sos de soia și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 24 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Ghimbir Din Asia De Vită, Asiatice Ghimbir Usturoi Dovlecel Carne De Vită Glisante, și [] Carne de vită din Asia & supa de tăiței cu 5 ingrediente bulion de carne de vită.
Instrucțiuni
Gatiti amestecul de legume ca eticheta pachetului directioneaza.
Încălziți uleiul vegetal într-o tigaie mare la foc mare.
Presărați friptura cu sare și piper și adăugați în tigaie împreună cu ceapa și ardeiul gras. Saut timp de 2 minute.
Adăugați usturoiul și ghimbirul și sotati 2 minute mai mult.
Se amestecă sosul de soia, uleiul de susan și bulionul, se aduce la fierbere și se fierbe 2 minute, amestecând ocazional. Se amestecă legumele amestecate și se aruncă bine.
Într-un castron mic, amestecați amidonul de porumb cu 2 lingurițe. apă până la neted.
Se adaugă în tigaie și se gătește, amestecând constant, până se îngroașă, aproximativ 1 minut.
Serviți peste orez, dacă doriți.
Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Asian. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar acești albi acizi se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Un vin pe care l-ai putea încerca este Indaba Chenin Blanc. Are 4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 12 dolari.
![Indaba Chenin Blanc]()
Indaba Chenin Blanc
Nuanțe aromate de kiwi și pepene galben pe nas. O mulțime de arome delicioase de pepene tropical și citrice. Greumid-palate cu un finisaj lung, care are o notă de condiment.Asociați cu: mozzarella proaspătă, creveți la grătar, paste ușoare, snapper roșu, găluște, satay de pui sau salată verde mixtă.