Arta de a mânca Polpette di Carne
Arta de a mânca Polpette di Carne ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție conține 600 de calorii, 40g de proteine, și 40g de grăsime. Pentru $2.47 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați de aproximativ 3 ori mai multe ierburi, pesmet, brânză pecorino și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma pesmetul uscat, puteți urma acest fel principal cu Tarte Cu Nucă De Cocos Fără Lactate Fără Gluten ca desert. 46 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare includ Curat Mănâncă Chili Con Carne (Instant Pot), Polpette Fritte, și Polpette di Bacalaureat 4.
Instrucțiuni
Gatiti usturoiul in putin ulei de masline sau unt la foc mediu-mic pana devine translucid, dar nu colorat. Reduceți carnea la o pastă aspră într-un mortar sau robot de bucătărie și puneți-o într-un castron mare. Înmuiați pâinea în puțin lapte sau apă timp de câteva minute, apoi stoarceți cea mai mare parte a lichidului și adăugați pâinea în carne, împreună cu usturoiul, brânza, pătrunjelul, alte ierburi, ouăle și sarea și piperul.
Formați carnea condimentată în polpette, adică bile de dimensiunea unei portocale mandarine mici și aplatizate în mod similar; rotiți-le în pesmet. (Polpette-ul acoperit cu pâine, nefiert, poate fi ținut la frigider câteva ore până la ora mesei.) Rumeniti-le in unt sau ulei la foc mediu, intorcand, pana cand sunt fierte, aproximativ 15 minute.
Adăugați bulionul, bulionul sau sosul de roșii și fierbeți la foc mic pentru a reduce ușor lichidul într-un sos, întorcând din nou polpeta.
Se adaugă sare și piper după gust.