Arta de a mânca Polpette di Carne

Arta de a mânca Polpette di Carne
Arta de a mânca Polpette di Carne ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție conține 600 de calorii, 40g de proteine, și 40g de grăsime. Pentru $2.47 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați de aproximativ 3 ori mai multe ierburi, pesmet, brânză pecorino și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma pesmetul uscat, puteți urma acest fel principal cu Tarte Cu Nucă De Cocos Fără Lactate Fără Gluten ca desert. 46 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare includ Curat Mănâncă Chili Con Carne (Instant Pot), Polpette Fritte, și Polpette di Bacalaureat 4.

Instrucțiuni

1
Gatiti usturoiul in putin ulei de masline sau unt la foc mediu-mic pana devine translucid, dar nu colorat. Reduceți carnea la o pastă aspră într-un mortar sau robot de bucătărie și puneți-o într-un castron mare. Înmuiați pâinea în puțin lapte sau apă timp de câteva minute, apoi stoarceți cea mai mare parte a lichidului și adăugați pâinea în carne, împreună cu usturoiul, brânza, pătrunjelul, alte ierburi, ouăle și sarea și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Mortar și PistilMortar și Pistil
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Se amestecă bine.
3
Formați carnea condimentată în polpette, adică bile de dimensiunea unei portocale mandarine mici și aplatizate în mod similar; rotiți-le în pesmet. (Polpette-ul acoperit cu pâine, nefiert, poate fi ținut la frigider câteva ore până la ora mesei.) Rumeniti-le in unt sau ulei la foc mediu, intorcand, pana cand sunt fierte, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie Pere Feliate, Scurse Si TocateCutie Pere Feliate, Scurse Si Tocate
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Subţire-Subţire-
4
Adăugați bulionul, bulionul sau sosul de roșii și fierbeți la foc mic pentru a reduce ușor lichidul într-un sos, întorcând din nou polpeta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
5
Se adaugă sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate20
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista