Arni Psito: scuipă capră sau miel tradițional prăjit
Arni Psito: scuipat prăjită capră tradițională sau miel este un fără gluten, fără lactate și primar felul principal. Această rețetă servește 8 și costă 3,19 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 37g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 295 calorii. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți picior de miel, usturoi, sare și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până rozmarin ai putea urma acest curs principal cu Zmeură Brie Desert Pizza cu rozmarin și nuci pecan confiate ca desert. Cu o lingură scor de 76%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Miel La Cuptor Lent - Are Gust De Scuipat Prăjit, Picior de miel umplut cu Bulgur și Pilaf de semințe de Mac (Gemisto Arni me Pilafi), și Spit-prăjită cotlet de porc murate.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 500 de grade F.
Asigurați-vă că mielul este curățat bine și că orice grăsime tare este tăiată. Faceți 8 fante în picior și umpleți-le cu crengute de rozmarin și căței de usturoi. Frecați piciorul cu uleiul de măsline, oregano uscat, lămâie, sare și piper. Prăjiți aproximativ 30 de minute.
Reduceți căldura la 375 grade F.
Adăugați apă în tigaie, dacă este necesar. Gatiti aproximativ 3 1/2 ore.
Scoateți din tigaie și lăsați să se odihnească. Degresați grăsimea din sucurile de tigaie și turnați într-un bol cu oregano proaspăt.