Aripioare de pui glazurate cu marmeladă

Aripioare de pui glazurate cu marmeladă
Ai nevoie de un aperitiv fără lactate ? Aripioare de pui glazurate cu marmeladă ar putea fi o super rețetă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5 g de proteine , 18 g de grăsimi și un total de 223 de calorii . Această rețetă servește 24 și costă 27 de cenți per porție. Un amestec de aripioare de pui, făină, cățel de usturoi și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o rețetă la preț foarte rezonabil pentru fanii mâncărurilor americane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute . 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Vă este adus de Taste of Home. În general, această rețetă câștigă un scor nu atât de grozav de 15% . Pulpele de pui glazurate cu marmeladă de portocale , Ficatei de pui cu cartofi prăjiți și varză de Bruxelles crocanți și ficatei de pui cu marmeladă de citrice și cartofi prăjiți și varză de Bruxelles crocanți sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Tăiați aripile în trei secțiuni; aruncați secțiunile de vârf ale aripilor. Într-o cratiță mică, combinați marmelada, apa, sucul de lămâie, sosul de soia, hreanul și usturoiul. Se aduce la fierbere; gătiți până când lichidul se reduce la aproximativ 3/4 cană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
HreanHrean
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
Kiwi, Felii Grosime De 1/4 InchKiwi, Felii Grosime De 1/4 Inch
6 Chifle Cu Susan, împărțite6 Chifle Cu Susan, împărțite
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și DevenațiCreveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Între timp, într-o pungă mare de plastic resigilabilă, combinați făina, sarea, boia de ardei și piperul, adăugați aripioare pe rând și agitați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru ToppingSalata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru Topping
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor
Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și DevenațiCreveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
3
Într-o tigaie electrică sau o friteuză, încălziți uleiul la 375°. Prăjiți aripioare, câte câteva, timp de 3-4 minute pe fiecare parte sau până când nu mai sunt roz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și DevenațiCreveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Otet De Mere Sau Sos Iute, Pentru ServireOtet De Mere Sau Sos Iute, Pentru Servire
1/4 Cană Caju Crude (opțional)1/4 Cană Caju Crude (opțional)
4
Scurgeți pe prosoape de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
5
Transferați aripile într-un castron mare; se adaugă sosul și se amestecă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și DevenațiCreveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
6
Serviți imediat.

Vin recomandat: 1 Amestec De Risotto Ambalat (cutie De 14 Uncii)., Băutură Alcoolică, Ingrediente, Pinot Noir, Vin Roșu Sec, Vin Spumant, Chardonnay, Categoria De Produse Alimentare, Sauvignon Blanc, (se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume), Vin Alb Sec, Semințe De Leuștean Pudră, Riesling, Conserve Piersici, Scurse, Tipul Elementului De Meniu, Trandafir Spumant

Aripioarele de pui pot fi asociate cu vin alb, băutură alcoolică și ingredient. Carnea slabă și ușoară de carne de pasăre se asortează cel mai bine cu vinuri albe crocante precum sauvignon blanc. Carnea neagră poate funcționa cu riesling sau chiar cu un vin roșu precum pinot noir. Licența „Finala” cu un rating de 4,9 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Licența „Finala”
Licența „Finala”
Vinul rezultat este o nuanță moale de roz fard de obraz. Din punct de vedere aromatic, are arome minunate de căpșuni, cireșe roșii și petale de trandafir care lasă loc aromelor de zmeură, dulceață de căpșuni și o notă de condimente pe un gust luxuriant și mătăsos. Aciditatea suculentă și echilibrul excepțional duc la un final crocant și uscat.
DificultateGreu
Gata În30 m.
Porții24
Scor De Sănătate0
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista