Aripioare de pui glazurate cu marmeladă
Ai nevoie de un aperitiv fără lactate ? Aripioare de pui glazurate cu marmeladă ar putea fi o super rețetă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5 g de proteine , 18 g de grăsimi și un total de 223 de calorii . Această rețetă servește 24 și costă 27 de cenți per porție. Un amestec de aripioare de pui, făină, cățel de usturoi și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o rețetă la preț foarte rezonabil pentru fanii mâncărurilor americane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute . 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Vă este adus de Taste of Home. În general, această rețetă câștigă un scor nu atât de grozav de 15% . Pulpele de pui glazurate cu marmeladă de portocale , Ficatei de pui cu cartofi prăjiți și varză de Bruxelles crocanți și ficatei de pui cu marmeladă de citrice și cartofi prăjiți și varză de Bruxelles crocanți sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Tăiați aripile în trei secțiuni; aruncați secțiunile de vârf ale aripilor. Într-o cratiță mică, combinați marmelada, apa, sucul de lămâie, sosul de soia, hreanul și usturoiul. Se aduce la fierbere; gătiți până când lichidul se reduce la aproximativ 3/4 cană.
Între timp, într-o pungă mare de plastic resigilabilă, combinați făina, sarea, boia de ardei și piperul, adăugați aripioare pe rând și agitați pentru a acoperi.
Într-o tigaie electrică sau o friteuză, încălziți uleiul la 375°. Prăjiți aripioare, câte câteva, timp de 3-4 minute pe fiecare parte sau până când nu mai sunt roz.
Scurgeți pe prosoape de hârtie.
Transferați aripile într-un castron mare; se adaugă sosul și se amestecă.
Vin recomandat: 1 Amestec De Risotto Ambalat (cutie De 14 Uncii)., Băutură Alcoolică, Ingrediente, Pinot Noir, Vin Roșu Sec, Vin Spumant, Chardonnay, Categoria De Produse Alimentare, Sauvignon Blanc, (se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume), Vin Alb Sec, Semințe De Leuștean Pudră, Riesling, Conserve Piersici, Scurse, Tipul Elementului De Meniu, Trandafir Spumant
Aripioarele de pui pot fi asociate cu vin alb, băutură alcoolică și ingredient. Carnea slabă și ușoară de carne de pasăre se asortează cel mai bine cu vinuri albe crocante precum sauvignon blanc. Carnea neagră poate funcționa cu riesling sau chiar cu un vin roșu precum pinot noir. Licența „Finala” cu un rating de 4,9 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Licența „Finala”
Vinul rezultat este o nuanță moale de roz fard de obraz. Din punct de vedere aromatic, are arome minunate de căpșuni, cireșe roșii și petale de trandafir care lasă loc aromelor de zmeură, dulceață de căpșuni și o notă de condimente pe un gust luxuriant și mătăsos. Aciditatea suculentă și echilibrul excepțional duc la un final crocant și uscat.