Aripile de pui prăjite ale Claritha

Aripile de pui prăjite ale Claritha ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care le căutați. Această rețetă face 4 porții cu 1886 calorii, 47G de proteine, și 162g de grăsime fiecare. Pentru $2.88 pe portie, această rețetă acoperă 36% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de zară, cayenne, aripi de pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării sudice. Este adus la tine de Epicurious. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este destul de bun. Încercați Aripi De Pui Prăjite De Două Ori, Aripi De Pui Prăjite, și Aripi De Pui Prăjite pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați vârfurile aripilor de pui, rezervându-le pentru o altă utilizare (cum ar fi stocul). Aranjați aripile într - un singur strat într-un vas de copt din sticlă de 13 x 9 inci și presărați-le uniform cu 1/2 cană de sare kosher. Întoarceți aripile și presărați cu 1/2 cană mai multă sare. Aripi de răcire 2 ore.
Într-o strecurătoare clătiți aripile sub jet de apă rece și de scurgere. Aranjați aripile într-un singur strat în vasul de copt și tăiați subțire ceapa. Aranjați ceapa peste aripi și turnați zară peste ceapă. Aripi de răcire, acoperite, cel puțin 12 ore și până la 1 zi.
Aruncați ceapa și în aripile de scurgere a colanderului. Pregătiți o foaie de hârtie de ceară de 18 inci. Într-un castron mare de mică adâncime amestecati împreună făină, boabe de piper, cayenne, și restul de 2 linguri de sare. Lucrând cu cel mult 2 aripi la un moment dat, dragați aripile uniform în amestecul de făină și scuturați excesul. Aranjați aripile cu laturile plate în sus și la câțiva centimetri distanță pe hârtie de ceară și lăsați să stea 15 minute. Presărați generos amestecul de făină rămas peste aripi, bătându-l pentru a adera și lăsați să stea încă 15 minute.
Pregătiți un set de rafturi peste o tigaie. În fiecare dintre cele două skillets grele de 10 până la 11 inci topiți 1 cană de scurtare și 4 linguri de unt la foc mare doar până când untul începe să devină auriu. La fiecare tigaie adăugați 8 sau 9 aripi, cu laturile plate în jos și reduceți căldura la moderat mare. Gatiti aripile, acoperite, pana devin aurii, 8-10 minute. Întoarceți aripile și gătiți, neacoperite, până la auriu adânc, aproximativ 8 minute. Cu clești de transfer aripi la raft set peste tigaie să se scurgă.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc, Trandafir Spumant, Vin Spumant
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru aripile de pui. Carnea albă este de obicei asociată cu vinul alb pentru a nu învinge aroma cărnii, așa că chardonnay și Sauvignon blanc sunt alegeri sigure. Puiul preparat cu un sos de roșii sau cu siguranță un sos de vin roșu poate și trebuie servit cu un roșu ca un pinot noir. Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
![Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay]()
Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay
Chardonnay Les Grandes Coutures este din trei parcele care se învecinează cu Meursault cu vârste de viță de vie de la 15 la 51 de ani. Solurile sunt predominant argile (argilă), aducând greutate și textură acestui Bourgogne Blanc.Vintage-ul din 2015 prezintă arome de pepene copt, alune și cremă de lămâie și tind să fie mai largi și mai texturate decât vinurile din satele învecinate. Îmbătrânirea butoaielor mici de stejar francez dă note de pâine prăjită și vanilie.Burgundia albă, cu bogăția, textura și aromele prăjite, se asortează bine cu peștele ușor și crustaceele și poate contrabalansa sosurile pe bază de cremă. Chardonnay în vârstă de stejar din climă mai caldă se pretează bine peștelui la grătar, amidonului, untului și nucilor prăjite.