Aripile lipicioase din Malaezia ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Pentru $ 4.09 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 879 calorii, 49G de proteine, și 41G de grăsime fiecare. 15 persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 4 ore și 30 de minute. Dacă aveți la îndemână semințe de anason, ardei iute, aripi de pui și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până melasă ai putea urma acest curs principal cu Melasă Cookie Mix ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este solid. Încercați Fierbinte Aripi Lipicioase, Aripi Lipicioase, și Red Hot Aripi Lipicioase pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o tigaie mică, prăjiți ardeii iute, semințele de coriandru, semințele de anason și semințele de chimen la foc moderat până când sunt parfumate, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe întregi De Coriandru
Anason
Semințe De Chimen
Ardei Iute
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Se transferă într-o mașină de tocat condimente sau mortar și se macină într-o pulbere destul de fină.
Echipamente pe care le vei folosi
Mortar și Pistil
3
Transferați condimentele măcinate într-un castron mediu și amestecați zahărul, melasa, sucul de mere, sosul de soia, sosul de pește, usturoiul și ghimbirul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Mere
Sos De Pește
Sos De Soia
Melasă
Usturoi
Ghimbir
Condimente
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
4
Așezați aripile într-un castron mare și turnați marinada. Acoperiți și refrigerați cel puțin 4 ore și până peste noapte, întorcându-se ocazional.Preîncălziți cuptorul la 425 grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Marinada
Aripi De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
Cuptor
5
Scoateți aripile din marinată și uscați-le cu prosoape de hârtie; rezervați marinada. Aranjați aripile pe un suport de sârmă așezat peste o foaie de copt acoperită cu folie, cât mai aproape de un singur strat posibil. Folosiți 2 rafturi dacă este necesar. Prăjiți aproximativ 35 de minute sau până se rumenesc bine și se fierbe. Zahărul din marinată le poate face să pară destul de întunecate, dar nu vă faceți griji și asigurați-vă că le gătiți până la capăt.Între timp, strecurați marinada într-o cratiță medie și aduceți la fierbere. Apoi coborâți focul și gătiți la foc mediu-mic până când se reduce la jumătate și începe să devină gros și lipicios, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Marinada
Zahăr
Aripi De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Prosoape De Hârtie
Suport De Sârmă
Tigaie Cu Sos
Folie De Aluminiu
6
Transferați marinada într-un castron mare. Când aripile sunt gata, adăugați-le în castron și aruncați pentru a acoperi cu sosul. Îngrămădiți pe farfurii și serviți imediat cu varză și castraveți pe lateral.
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru aripile de pui. Carnea albă este de obicei asociată cu vinul alb pentru a nu învinge aroma cărnii, așa că chardonnay și Sauvignon blanc sunt alegeri sigure. Puiul preparat cu un sos de roșii sau cu siguranță un sos de vin roșu poate și trebuie servit cu un roșu ca un pinot noir. La crema Russian River Chardonnay cu un rating de 4,1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 28 de dolari pe sticlă.