Aripi De Pui Mexicane

Aripi De Pui Mexicane
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete americane, așa că încercați aripile de pui mexicane. Pentru $1.31 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest hor d ' oeuvre are 365 calorii, 18g de proteine, și 27G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 5 minute. Mergeți la magazin și ridicați smântână, frunze de coriandru, făină de porumb și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Cu o lingură scor de 31%, acest fel de mâncare este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Aripi De Pui La Cuptor Mexicane, Aripi picante de pui de arahide thailandeze cu sos de zmeură Habanero (aripi PB & J), și Brown Butter Old Bay Wings (aka cele mai bune aripi de pui vreodată!).

Instrucțiuni

1
Tăiați aripile de pui în trei secțiuni; aruncați secțiunea vârfului aripii. Într-o pungă mare de plastic resigilabilă, combinați făina, făina de porumb, chimenul, sarea, piperul și cayenne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și DevenațiCreveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Tăiat în Fâșii De 1,2 CmTăiat în Fâșii De 1,2 Cm
2
Adăugați aripile de pui, câteva pe rând.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și DevenațiCreveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
3
Sigilați punga și agitați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
4
Transferați într-un 13-in uns. x 9-în. tigaie de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
5
Se coace, neacoperit, la 375, timp de 25-27 minute pe fiecare parte sau până când sucurile se limpezesc și se fixează acoperirea.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
6
Între timp, într-un blender, combinați ingredientele de baie; acoperiți și procesați până se omogenizează. Se dă la frigider până la servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ardei Morita Uscat1 Ardei Morita Uscat
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
7
Serviți cu aripi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și DevenațiCreveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați

Vin recomandat: Sani De Fazan Daca), Băutură Alcoolică, Ingrediente, Pinot Noir, Vin Roșu Sec, Vin Spumant, Chardonnay, Categoria De Produse Alimentare, Sauvignon Blanc, (se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume), Vin Alb Sec, 2,2 Kg Coaste Scurte Cu Os, Riesling, 1 Piersică Sau Nectarină Medie, Feliată, Tipul Elementului De Meniu, Trandafir Spumant

Aripile de pui funcționează foarte bine cu vinul alb, băutura alcoolică și ingredientul. Carnea albă este de obicei asociată cu vinul alb pentru a nu învinge aroma cărnii, așa că chardonnay și Sauvignon blanc sunt alegeri sigure. Puiul preparat cu un sos de roșii sau cu siguranță un sos de vin roșu poate și trebuie servit cu un roșu ca un pinot noir. Un vin pe care l-ați putea încerca este Weingut Schneider Niederhauser Hermannshohle Riesling Trocken. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 30 de dolari.
Weingut Schneider Niederhauser Hermannshohle Riesling Trocken
Weingut Schneider Niederhauser Hermannshohle Riesling Trocken
Aromele fumurii duc într-un gust incredibil de mătăsos, sărat și articulat; floare de cireș și grohotiș în ultra hi-def; o ciupire delicată de fir de chile pe finisaj nu împiedică complexitatea răcoroasă. Nu-mi amintesc o epocă mai bună a acestui vin.
DificultateExpert
Gata În1 h, 5 m.
Porții8
Scor De Sănătate5
Revista