Aripi de pui la grătar fumurii cu ardei iute roșii murate, curmale și mentă proaspătă

Aripi de pui la grătar fumurii cu ardei iute roșii murate, curmale și mentă proaspătă
Aripi de pui la gratar Smoky cu ardei iute roșii murate, datele și mentă proaspătă ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 39G de proteine, 52G de grăsime, și un total de 755 calorii. Pentru $ 2.55 pe portie, această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Dacă aveți la îndemână sos de soia, frunze ușor de cilantro, usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până oțet de vin de orez ai putea urma acest curs principal cu Tort De Cană Din Catifea Roșie ca desert. 4 persoane au fost impresionate de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Salată de portocale cu curmale, mentă și ardei iute, Aripi de pui la gratar cu otet si ardei iute, și Achiote - piept de curcan la grătar cu roșii, ardei iute și mentă.

Instrucțiuni

1
Începeți prin a face saramura: într-un castron mare, combinați 6 căni de apă, sarea, mierea, usturoiul și ghimbirul. Se amestecă până se dizolvă sarea, apoi se adaugă aripile. Acoperiți și lăsați la frigider 1 până la 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
Amestec Tricolor De Slaw De ColeAmestec Tricolor De Slaw De Cole
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și DevenațiCreveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Pregătiți amestecul rapid de murături: într-un castron mare, combinați oțetul de vin de orez, zahărul și soia. Se amestecă bine până se dizolvă zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De OrezOțet De Orez
Salată Verde Cu Frunze Roșii, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Cu Frunze Roșii, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
3
Adăugați datele, scallions și chile la amestec. Puneți deoparte în timp ce gătiți aripile. Odată ce aripile s-au sărat, scurgeți-le și așezați-le pe prosoape de bucătărie pentru a se usca bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
Cutie De Porumb în Stil Mexican, ScursCutie De Porumb în Stil Mexican, Scurs
DateDate
Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și DevenațiCreveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
4
Preîncălziți un grătar în aer liber și ștergeți grătarele cu un prosop de hârtie șters cu ulei. Acest lucru nu numai că curăță grătarul, ci creează o suprafață antiaderentă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
5
Presărați aripile cu sare și piper, apoi aruncați ușor într-un amestec de boia afumată și ulei de susan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
1 Cutie De 8 Uncii Coji De Cannelloni (12 Coji), înmuiate în Apă Caldă Timp De 2 Minute1 Cutie De 8 Uncii Coji De Cannelloni (12 Coji), înmuiate în Apă Caldă Timp De 2 Minute
Ceașcă Edamame Congelată, DezghețatăCeașcă Edamame Congelată, Dezghețată
Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și DevenațiCreveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
6
Așezați aripile pe grătar și gătiți timp de 17 până la 20 de minute, întorcându-se la jumătatea drumului, astfel încât să se rumenească uniform peste tot și să gătească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și DevenațiCreveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
7
Când ați terminat, scoateți aripile într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și DevenațiCreveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
8
Adăugați ierburile tocate în amestecul de curmale murate, aruncați pentru a combina și adăugați în castron cu aripile. Aruncați pentru a acoperi uniform, apoi transferați pe un platou de servire și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Fasole Garbanzo, înmuiată și Gătită (rezervat 1/3 Cană Lichid De Gătit)1/2 Kilogram De Fasole Garbanzo, înmuiată și Gătită (rezervat 1/3 Cană Lichid De Gătit)
Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și DevenațiCreveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
DateDate
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc, Trandafir Spumant, Vin Spumant

Aripile de pui pot fi asociate cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Carnea albă este de obicei asociată cu vinul alb pentru a nu depăși aroma cărnii, astfel încât chardonnay și Sauvignon blanc sunt alegeri sigure. Puiul preparat cu un sos de roșii sau cu siguranță un sos de vin roșu poate și trebuie servit cu un roșu ca un pinot noir. Ai putea încerca Trentadue la Storia Chardonnay. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Trentadue La Storia Chardonnay
Trentadue La Storia Chardonnay
Chardonnay 2014, Coasta Sonoma, este tipic pentru soiul cu arome de mere, piersici albe și citrice. Cu mai mult timp în sticlă arome nuanțate de nucșoară, pâine prăjită ușoară și vanilie vin să se joace împreună cu sugestia de ananas și lămâi coapte Meyer. Senzația gurii este clară și restrânsă, cu mineralitate clară și puritate a fructelor. Bogat, elegant și frumos echilibrat.
DificultateExpert
Gata În1 h, 45 m.
Porții6
Scor De Sănătate12
Revista