Aripi De Pui Hotshot

Aripi de pui Hotshot ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă face 55 de porții cu 20 de calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime fiecare. Pentru 6 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați ardei jalape circulatoro, chimen măcinat, pudră de chili și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de Kraftrecipes.com. este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 7%, ceea ce este foarte rău (dar totuși fixabil). Încercați Aripi picante de pui de arahide thailandeze cu sos de zmeură Habanero (aripi PB & J), Brown Butter Old Bay Wings (aka cele mai bune aripi de pui vreodată!), și Stăpânul aripilor (aripi de pui) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 204°.
Se amestecă toate ingredientele, cu excepția aripilor într-un castron mare.
Adăugați aripi; aruncați pentru a acoperi uniform.
Se întinde într-un singur strat pe foaia de copt acoperită cu folie, pulverizată cu spray de gătit.
Coaceți 35 până la 40 min. sau până când se termină.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc, Trandafir Spumant, Vin Spumant
Aripile de pui funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Carnea albă este de obicei asociată cu vinul alb pentru a nu învinge aroma cărnii, așa că chardonnay și Sauvignon blanc sunt alegeri sigure. Puiul preparat cu un sos de roșii sau cu siguranță un sos de vin roșu poate și trebuie servit cu un roșu ca un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Foley Johnson Carneros Chardonnay. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 23 de dolari.
![Foley Johnson Carneros Chardonnay]()
Foley Johnson Carneros Chardonnay
Aromele sunt concentrate și complexe în Carneros Chardonnay 2016. Notele de piersică la grătar, pere, croissant cu unt și vanilie au pregătit scena pentru un Chardonnay bogat și plin de corp. Aromele se extind pe palat cu arome delicioase de pere, măr crocant, caprifoi, nucă de cocos prăjită și napolitană de vanilie. Echilibrul și structura acestui vin, împreună cu aciditatea sa strălucitoare, îl fac un vin demn de vârstă pentru a fi savurat câțiva ani. Bucurați-vă de această frumusețe cu un pui prăjit suculent și risotto de ciuperci sălbatice.