Aripi De Pui De Aur Vietnameze

Aripi De Pui De Aur Vietnameze
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete vietnameze, așa că încercați aripile de pui aurii vietnameze. Această rețetă servește 4 și costă 1,54 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 425 calorii, 29G de proteine, și 30g de grăsime pe porție. Dacă aveți la îndemână ceapă, piper, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma zahărul alb, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți De Zahăr Rafinat Din Grâu Integral Fără Zahăr ca desert. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Acesta funcționează cel mai bine ca un Hor d ' oeuvre, și se face în aproximativ 2 ore și 45 de minute. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor este destul de rău. Încercați Aripi De Pui În Stil Vietnamez, Aripi De Pui Caramel În Stil Vietnamez, și Aripioare De Pui La Grătar Vietnameze-Canh Ga Nuong pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați aripile de pui, usturoiul și ceapa într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și DevenațiCreveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Se toarnă sos de soia, sos de pește, suc de lămâie și ulei de susan. Se condimentează cu sare, piper, praf de usturoi și zahăr; aruncați împreună până când sunt bine acoperite. Acoperiți și refrigerați 2 ore până peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Procesată Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Velveeta), FeliatăBrânză Procesată Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Velveeta), Feliată
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
Sos De PeșteSos De Pește
Ceașcă Edamame Congelată, DezghețatăCeașcă Edamame Congelată, Dezghețată
6 Chifle Cu Susan, împărțite6 Chifle Cu Susan, împărțite
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
(tub Mare)(tub Mare)
3
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C). Căptușiți un vas de copt de 9x13 inch cu folie de aluminiu.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
4
Scoateți aripile din marinadă, rezervând suplimentar. Aranjați aripile într-un singur strat peste fundul vasului pregătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și DevenațiCreveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
5
Coaceți în cuptorul preîncălzit, întorcându-vă o dată și perindând cu marinată rezervată, până când sucurile adânci, maronii aurii și de carne se limpezesc, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc, Trandafir Spumant, Vin Spumant

Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru aripile de pui. Carnea albă este de obicei asociată cu vinul alb pentru a nu învinge aroma cărnii, așa că chardonnay și Sauvignon blanc sunt alegeri sigure. Puiul preparat cu un sos de roșii sau cu siguranță un sos de vin roșu poate și trebuie servit cu un roșu ca un pinot noir. Stonestreet Estate Chardonnay cu un rating de 4,1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 36 de dolari pe sticlă.
Stonestreet Estate Chardonnay
Stonestreet Estate Chardonnay
Estate Chardonnay 2012 oferă o coloană vertebrală minerală distinctă, alături de un element puternic de citrice. Mandarina și marmelada ies mai întâi din pahar, deschizându—se către un palat care se scurge prin spray de piersici și ocean-toate culminând cu un finisaj cu aderență și aciditate surprinzătoare.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 45 m.
Porții4
Scor De Sănătate5
Bucătăriivietnamezasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista