Aripi De Pui Buffalo
Buffalo Aripi de pui este un fără gluten rețetă cu 6 porții. Acest hor d ' oeuvre are 517 calorii, 15g de proteine, și 48G de grăsime per portie. Pentru 98 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 15 minute. Dacă aveți sare kosher, sos fierbinte, ulei de semințe de struguri și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până miere ai putea urma acest curs principal cu Miere De Turtă Dulce ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Aripi De Pui Buffalo, Aripi De Pui Buffalo, și Aripi De Pui Buffalo pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru aripi: Preîncălziți cuptorul la 200 de grade F. aruncați aripile cu uleiul și amestecul de sare și piper.
Așezați pe o tavă de foi. Gatiti timp de 90 de minute. După gătit, scoateți aripile din cuptor și răciți timp de 30 de minute sau mai mult.
Pentru sos: în vasul de amestecare, amestecați untul, sosul fierbinte, mierea, semințele de țelină și sarea până se amestecă bine.
Preîncălziți o friteuză la 375 grade F.
Adăugați aripile în friteuză și gătiți până când sunt crocante, 2 până la 3 minute. Odată crocant, scoateți din friteuză și lăsați excesul de grăsime să se scurgă. Aruncați aripile în sosul fierbinte și serviți.