Arepas cu carne de porc tras și ceapă murată ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 60. O porție conține 76 calorii, 6g de proteine, și 4G de grăsime. Pentru 36 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați făină arepa, boabe de piper, lapte și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare sunt Arepas în stil venezuelean cu carne de porc trasă (Arepas Rumberas), Arepas cu porumb și carne de porc trasă, și Arepas de porc prăjit lent cu ceapă murată rapidă și chimichurri.
Instrucțiuni
1
Se amestecă împreună toate ingredientele de ceapă murată într-un castron și se răcește, acoperite, cel puțin 12 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Murată
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
1
Prăjiți chimen, ienibahar și boabe de piper împreună într-o tigaie grea uscată la foc moderat, amestecând, până când sunt parfumate, 1 până la 2 minute. Măcinați mărunt condimentele prăjite cu achiote într-o râșniță electrică de cafea/condimente sau cu mortar și pistil. Se toacă usturoiul și se pasează într - o pastă cu sare folosind un cuțit greu, apoi se transferă într-un vas de copt din sticlă superficială sau ceramică de 2 1/2 până la 3 litri. Se amestecă amestecul de condimente, oregano, suc de portocale și oțet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Portocale
Boabe De Piper
Ienibahar
Annatto
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Oțet
Cafea
Usturoi
Condimente
Chimen
Carne Măcinată
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Mortar și Pistil
Tava De Copt
Cuțit
2
Adăugați carne de porc și frecați carnea peste tot cu marinată. Marinați carnea de porc, acoperită și răcită, cel puțin 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente Uscate Freca
Carne
Carne De Porc
1
Preîncălziți cuptorul la 163°.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Aduceți carnea de porc la temperatura camerei, apoi adăugați apă în vasul de copt și acoperiți bine cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Carne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
Folie De Aluminiu
3
Coaceți în mijlocul cuptorului până când este foarte fraged, 1 3/4 până la 2 ore. (Lăsați cuptorul pornit.)
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
4
Descoperiți carnea de porc și, când este suficient de rece pentru a o manipula, tocați carnea pe o tăietură, aruncând oasele și excesul de grăsime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne
Carne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
5
Transferați carnea și orice sucuri acumulate pe tabla de tăiat în vasul de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
Tava De Copt
1
Aduceți laptele la foc mic într-o cratiță mică, apoi scoateți-l de pe foc și rezervați 1/2 cană într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
Bol
2
Adăugați unt la restul de 2 1/2 căni de lapte fierbinte și amestecați până se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Lapte
3
Aruncați împreună făina arepa, zahărul, sarea și mozzarella într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Adăugați lapte fierbinte cu unt și amestecați până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Lapte
5
Lăsați amestecul să stea până când laptele este absorbit, 1 până la 2 minute (aluatul va fi moale; va continua să se rigidizeze așa cum este).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Lapte
6
Formați 1 aluat de lingură de nivel într-o bilă. Aplatizați bila pe un disc cu diametrul de 1 1/2 până la 1 3/4 inci și transferați-o într-o tavă căptușită cu hârtie de ceară. Formați mai multe discuri cu aluatul rămas în același mod, amestecând o parte din laptele rezervat dacă aluatul devine prea rigid și marginile discurilor se sparg atunci când sunt aplatizate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Lapte
7
Încălziți 1/2 lingură de ulei într-o tigaie antiaderentă de 12 inci la foc moderat până când este fierbinte, apoi gătiți arepas în loturi de 10 până la 12, răsturnând o dată, până devin aurii în plasturi, 8 până la 12 minute în total. (
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
8
Adăugați mai mult ulei în tigaie între loturi, după cum este necesar.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
9
Transferați pe foi de copt așa cum sunt gătite.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
10
Reîncălziți Arepa în loturi după cum este necesar, acoperite cu folie, până la încălzire, 10 până la 15 minute, apoi acoperiți cu carne de porc și ceapă murată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Murată
Carne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
11
Se servește cald.
12
Notele bucătarilor: ceapa murată poate fi făcută cu 2 zile înainte și răcită, acoperită. Carnea de porc trasă poate fi făcută cu 2 zile înainte, mai întâi marinată (până la 1 zi), apoi gătită și mărunțită cu 1 zi înainte și răcită, acoperită. Reîncălziți, acoperit, într-un cuptor de 177° 10 până la 15 minute. Arepas pot fi făcute cu 1 zi înainte și răcite complet, apoi răcite, acoperite. Reîncălziți în cuptor înainte de servire. Arepa poate fi făcută și cu 2 săptămâni înainte și înghețată, stratificată între foi de folie de plastic, într-un recipient etanș. Dezghețați 30 de minute la temperatura camerei înainte de reîncălzire.