Arepas cu carne de porc trasă și ceapă murată

Arepas cu carne de porc trasă și ceapă murată
Arepas cu carne de porc tras și ceapă murată ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 60. O porție conține 76 calorii, 6g de proteine, și 4G de grăsime. Pentru 36 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați făină arepa, boabe de piper, lapte și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare sunt Arepas în stil venezuelean cu carne de porc trasă (Arepas Rumberas), Arepas cu porumb și carne de porc trasă, și Arepas de porc prăjit lent cu ceapă murată rapidă și chimichurri.

Instrucțiuni

1
Se amestecă împreună toate ingredientele de ceapă murată într-un castron și se răcește, acoperite, cel puțin 12 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă MuratăCeapă Murată
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
1
Prăjiți chimen, ienibahar și boabe de piper împreună într-o tigaie grea uscată la foc moderat, amestecând, până când sunt parfumate, 1 până la 2 minute. Măcinați mărunt condimentele prăjite cu achiote într-o râșniță electrică de cafea/condimente sau cu mortar și pistil. Se toacă usturoiul și se pasează într - o pastă cu sare folosind un cuțit greu, apoi se transferă într-un vas de copt din sticlă superficială sau ceramică de 2 1/2 până la 3 litri. Se amestecă amestecul de condimente, oregano, suc de portocale și oțet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De PortocaleSuc De Portocale
Boabe De PiperBoabe De Piper
IenibaharIenibahar
AnnattoAnnatto
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
OțetOțet
CafeaCafea
UsturoiUsturoi
CondimenteCondimente
ChimenChimen
Carne MăcinatăCarne Măcinată
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Mortar și PistilMortar și Pistil
Tava De CoptTava De Copt
CuțitCuțit
2
Adăugați carne de porc și frecați carnea peste tot cu marinată. Marinați carnea de porc, acoperită și răcită, cel puțin 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
CarneCarne
Carne De PorcCarne De Porc
1
Preîncălziți cuptorul la 163°.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Aduceți carnea de porc la temperatura camerei, apoi adăugați apă în vasul de copt și acoperiți bine cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
3
Coaceți în mijlocul cuptorului până când este foarte fraged, 1 3/4 până la 2 ore. (Lăsați cuptorul pornit.)
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Descoperiți carnea de porc și, când este suficient de rece pentru a o manipula, tocați carnea pe o tăietură, aruncând oasele și excesul de grăsime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
5
Transferați carnea și orice sucuri acumulate pe tabla de tăiat în vasul de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Tava De CoptTava De Copt
1
Aduceți laptele la foc mic într-o cratiță mică, apoi scoateți-l de pe foc și rezervați 1/2 cană într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BolBol
2
Adăugați unt la restul de 2 1/2 căni de lapte fierbinte și amestecați până se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
LapteLapte
3
Aruncați împreună făina arepa, zahărul, sarea și mozzarella într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate TocatLinguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Adăugați lapte fierbinte cu unt și amestecați până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
LapteLapte
5
Lăsați amestecul să stea până când laptele este absorbit, 1 până la 2 minute (aluatul va fi moale; va continua să se rigidizeze așa cum este).
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
LapteLapte
6
Formați 1 aluat de lingură de nivel într-o bilă. Aplatizați bila pe un disc cu diametrul de 1 1/2 până la 1 3/4 inci și transferați-o într-o tavă căptușită cu hârtie de ceară. Formați mai multe discuri cu aluatul rămas în același mod, amestecând o parte din laptele rezervat dacă aluatul devine prea rigid și marginile discurilor se sparg atunci când sunt aplatizate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
LapteLapte
7
Încălziți 1/2 lingură de ulei într-o tigaie antiaderentă de 12 inci la foc moderat până când este fierbinte, apoi gătiți arepas în loturi de 10 până la 12, răsturnând o dată, până devin aurii în plasturi, 8 până la 12 minute în total. (
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Adăugați mai mult ulei în tigaie între loturi, după cum este necesar.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
9
Transferați pe foi de copt așa cum sunt gătite.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
10
Reîncălziți Arepa în loturi după cum este necesar, acoperite cu folie, până la încălzire, 10 până la 15 minute, apoi acoperiți cu carne de porc și ceapă murată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă MuratăCeapă Murată
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
11
Se servește cald.
12
Notele bucătarilor: ceapa murată poate fi făcută cu 2 zile înainte și răcită, acoperită. Carnea de porc trasă poate fi făcută cu 2 zile înainte, mai întâi marinată (până la 1 zi), apoi gătită și mărunțită cu 1 zi înainte și răcită, acoperită. Reîncălziți, acoperit, într-un cuptor de 177° 10 până la 15 minute. Arepas pot fi făcute cu 1 zi înainte și răcite complet, apoi răcite, acoperite. Reîncălziți în cuptor înainte de servire. Arepa poate fi făcută și cu 2 săptămâni înainte și înghețată, stratificată între foi de folie de plastic, într-un recipient etanș. Dezghețați 30 de minute la temperatura camerei înainte de reîncălzire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă MuratăCeapă Murată
Carne De Porc TrasăCarne De Porc Trasă
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
CuptorCuptor

Ingrediente

23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmsemințe de achiote (annatto) semințe de achiote (annatto)1Bucăți de caramele Heath Barboabe de piper negruboabe de piper negru1Bucăți de caramele Heath Bar3 cartofi rumeni, tăiați în bucăți de 1 inch3 cartofi rumeni, tăiați în bucăți de 1 inch3551 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilfăină de arepa albăfăină de arepa albă6maricuișoare de usturoi, tocate grosiercuișoare de usturoi, tocate grosier1421 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.ceașcă mozzarella rasă grosierăceașcă mozzarella rasă grosieră791 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilsuc proaspăt de portocalesuc proaspăt de portocale1Bucăți de caramele Heath Baroregano uscat (de preferință Mexican), sfărâmatoregano uscat (de preferință Mexican), sfărâmat1Oreos dublu umplutoregano uscat (de preferință Mexican), sfărâmatoregano uscat (de preferință Mexican), sfărâmat1kilogramecotlet de umăr de porc (3/4 inch grosime)cotlet de umăr de porc (3/4 inch grosime)1(vinete)ceapa rosie, taiata in pene late de 3/4 inch, apoi feliata foarte subtire transversalceapa rosie, taiata in pene late de 3/4 inch, apoi feliata foarte subtire transversal1Bucăți de caramele Heath Barsare sau gustsare sau gust1Oreos dublu umplutpâine de o zi tăiată cuburi (cuburi de 1,2 cm), fără crustăpâine de o zi tăiată cuburi (cuburi de 1,2 cm), fără crustă2Bucăți de caramele Heath Barpâine de o zi tăiată cuburi (cuburi de 1,2 cm), fără crustăpâine de o zi tăiată cuburi (cuburi de 1,2 cm), fără crustă1la 2 ardei iute habanero sau Scotch proaspăt, însămânțat, deveined și tocat foarte finla 2 ardei iute habanero sau Scotch proaspăt, însămânțat, deveined și tocat foarte fin12 lingurițe de pudră de usturoisuc de lămâie, opționalsuc de lămâie, opțional591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil1/2 lipiți untul nesărat, tăiat în bucăți1/2 lipiți untul nesărat, tăiat în bucăți33 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cm1 1/2 linguriță amestec de condimente1 1/2 linguriță amestec de condimente1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilparmezan proaspăt ras, plus coajă (opțional)parmezan proaspăt ras, plus coajă (opțional)791 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibiloțet alb distilatoțet alb distilat1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibiloțet alb distilatoțet alb distilat0Bucăți de caramele Heath Barienibahar întregienibahar întreg7101 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil1 cană lapte integral sau smântână1 cană lapte integral sau smântână
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții60
Scor De Sănătate1
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista