Ardeii verzi umpluți preferați de Kelsey
Ardeii verzi umpluți preferați de Kelsey ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 426 calorii, 37g de proteine, și 14g de grăsime. Pentru $2.65 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Mai mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1228 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Este adus la tine de Allrecipes. Un amestec de ceapă, piper măcinat, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este extraordinar. Rețete similare includ Ardeii verzi umpluți preferați de Kelsey, Pâinea preferată de afine a lui Kelsey, și Ardei Verzi Umpluți I.
Instrucțiuni
Într-o cratiță medie, aduceți apa la fierbere.
Adăugați orez și amestecați. Reduceți căldura, acoperiți și fierbeți timp de 20 de minute.
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Așezați ardeii grași verzi într-o cratiță medie cu suficientă apă pentru a acoperi. Aduceți la fierbere și gătiți timp de 10 minute.
Scoateți ardeii din apă și puneți-i deoparte într-un vas de copt de 9x13 inch.
Într-o cratiță mare la foc mediu, rumenim carnea de vită măcinată; scurgere. Reveniți la căldură și amestecați în ceapă, orez fiert, praf de usturoi, sare și piper.
Se toarnă sosul de roșii și se amestecă bine.
Lăsați să fiarbă aproximativ 10 minute.
Puneți amestecul de carne pe fiecare jumătate din ardeii verzi.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 45 de minute sau până când amestecul începe să devină maro auriu.
Presărați brânză mozzarella deasupra fiecărui ardei umplut. Reveniți la cuptor și coaceți până când brânza se rumeneste ușor, aproximativ 5 până la 10 minute.