Ardeii umpluți greci ai Tinei
Ardeii umpluți greci ai Tinei ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 4.19 pe portie, această rețetă acoperă 48% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 787 calorii, 35g de proteine, și 50g de grăsime. Această rețetă servește 6. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. Dacă aveți la îndemână pastă de roșii, busuioc, paste orzo și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular spectaculos de 85%. Rețete similare sunt Ardei Umpluți În Stil Grecesc, Ardei Umpluți Cu Orzo Grecesc, și Ardei Umpluți În Stil Grecesc.
Instrucțiuni
Aduceți o oală cu apă ușor sărată la fierbere la foc mare. Gatiti orzo-ul in apa clocotita neacoperita, amestecand ocazional, pana cand este frageda, dar ferma pana la muscatura, aproximativ 8 minute.
Încălziți 2 linguri de ulei de măsline într-o tigaie mare la foc mediu; gatiti si amestecati ceapa si usturoiul in uleiul incins pana se parfumeaza, aproximativ 1 minut. Zdrobiți mielul măcinat în amestec; condimentează cu oregano, busuioc și sare și piper. Continuați să gătiți până când mielul este complet rumenit, 7 până la 10 minute.
Se ia de pe foc. Se amestecă orzo, spanacul, roșiile, pasta de roșii și brânza feta în amestecul de miel până se încorporează uniform.
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C).
Frecați uniform exteriorul ardeiului gras și blaturile cu 2 linguri de ulei de măsline. Se condimentează cu sare și piper. Aranjați într-un vas de copt suficient de mare pentru a-i găzdui pe toți în picioare. Umpleți ardeii cu amestecul de miel și înlocuiți blaturile.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când ardeii încep să se rumenească, 30 până la 40 de minute.