Ardei și ouă maghiare
Ardeii și ouăle maghiare sunt un fără gluten, fără lactate și primal garnitură. Această rețetă servește 4. Pentru $1.34 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 208 calorii, 13g de proteine, și 12g de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este o accesibil rețetă pentru fanii alimentelor din Europa de Est. Un amestec de ouă, piper de ceară maghiară ), roșii coapte ferme și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 46%. Încercați Ouă De Diavol Maghiar Murate Cu Sfeclă, Filet de porc Chili-Lime peste mămăligă moale cu ardei Maghiari de ceară și porumb, și Sandwich cu ardei și ouă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Stem și semințe banane galbene și ardei maghiari (sau ardei iute).
Tăiați ardeii banane în pătrate de 1/2 inch. Se toacă fin ardeiul maghiar.
Clătiți roșiile, miezul și tăiați-le pe jumătate transversal. Stoarceți ușor și aruncați semințele și sucul; tocați grosolan roșiile.
Într-o tigaie antiaderentă de 10 până la 12 inci la foc mare, combinați uleiul, ceapa, toți ardeii și jumătate din roșii. Se amestecă des până când legumele sunt nuanțate cu maro și tot lichidul se evaporă, 7 până la 9 minute.
Între timp, într-un castron, bateți ouăle pentru a se amesteca cu 2 linguri de apă, 1/2 linguriță de sare și 1/8 linguriță de piper.
Adăugați amestecul de ouă în legume și reduceți focul la mediu-mic. Cu o spatulă largă, ridicați porțiunea gătită de ouă pentru a permite porțiunii nefierte să curgă dedesubt până când ouăle sunt setate ușor, 1 până la 2 minute.
Se ornează cu roșiile rămase.
Se adaugă sare și piper după gust.