Ardei și ciuperci la grătar

Ardei și ciuperci la grătar
Ardeii și ciupercile la grătar ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 8 porții cu 167 calorii, 2G de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Pentru 80 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Dacă aveți la îndemână ceapă, muștar dijon, miere și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 61%. Încercați Ardei și ciuperci balsamice la grătar, Ardei gras la grătar, ceapă și ciuperci, și Ciuperci Portobello la grătar, ardei dulci și ceapă roșie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Bateți împreună primele 5 ingrediente. Adăugați treptat ulei într-un flux lent și constant, amestecând constant până la amestecare. Rezervați 2 Linguri. amestec; acoperiți și răciți. Se amestecă ardeii grași și următoarele 2 ingrediente în amestecul de oțet rămas. Acoperiți și răciți 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2
Preîncălziți grătarul la 350 până la 400 de căldură (medie-mare).
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
3
Scoateți legumele din amestecul de oțet; aruncați amestecul. Grătiți legumele în același timp, așezând ardeii cu pielea în jos pe grătarul de gătit. Legume la grătar, acoperite cu capac la grătar, 6 minute sau până când ardeii arată vezicule și apar urme de grătar. Întoarceți toate legumele și grătiți încă 2 minute sau până când sunt crocante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
4
Aranjați legumele într-un singur strat pe un platou de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
5
Stropiți cu 2 linguri rezervate. amestec de oțet chiar înainte de servire. Condimentează cu sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
6
* Oțetul de vin alb poate fi înlocuit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De Vin AlbOțet De Vin Alb
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții8
Scor De Sănătate35
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista