Ardei Verzi Umpluți
Ardeii verzi umpluți ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de garnituri. Pentru $1.3 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 16g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 286 calorii. Această rețetă servește 6. Dacă aveți la îndemână ceapă, sare și piper măcinat, orez și alte câteva ingrediente, o puteți face. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 56 ar spune că a lovit locul. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Ardei Verzi Umpluți, Ardei Verzi Umpluți I, și Ardei Verzi Umpluți.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Aduceți o oală cu apă la fierbere. Gatiti ardeii grasi verzi in apa clocotita pana se inmoaie, 5 pana la 8 minute; scurgere.
Gătiți carnea de vită măcinată într-o tigaie mare la foc mediu-mare, rupându-se în bucăți mici cu o spatulă pe măsură ce gătește, până se rumenesc complet, 7 până la 10 minute.
Scurgeți și aruncați excesul de grăsime.
Transferați carnea de vită într-un castron mare.
Se amestecă orezul, țelina, ceapa și aproximativ jumătate din sosul de roșii cu carnea de vită măcinată; condimentează cu sare și piper. Umpleți ardeii verzi fierți cu amestecul de carne de vită măcinată.
Aranjați ardeii umpluți într-un vas de copt.
Se toarnă suficientă apă în vasul de copt la aproximativ 1 inch adâncime.
Se toarnă restul de sos de roșii peste ardei.
Se coace în cuptorul preîncălzit până se încălzește, aproximativ 30 de minute.